09 Mei 2012

Cuti2 Malaysia-Penang | Char Koay Teow Sg Dua

Dah lama mengidam
Akhirnya dapat jugak merasa
Komen : MEMANG SEDAP! ^__^

TQ MamaTisya sbb men'suggest'kan tmpt ni ;)


Gambar CKT nan ado!
Hanya papan tanda dapat di 'snap' huhu!
Bukan sebab tak sempat nak snap
Tapi sebab tapau jek, huhu!
Anak2 pun dah tido
Solusinya, tapau dan makan kat hotel =p


Memang ramai!
Tempat pun full!
Naseb baek la PapaZN sanggup tunggu utk men'tapau' ;)
Takde la lama mana pun


p/s:
Misi berjaya! :)

8 comments:

lieyalatif berkata...

Uihhhh mmg wajib pekena ckt kalo dah sampai pensng.... Ooo kat situ ckt pemes yek, ok2 take noted dah kalo gi penang nanti lieya nak try laa...

Gieyana berkata...

Tpt feveret Kak G..slalu singgah kalau brd kt Seberang..:)

Myra Jay berkata...

Heheee, nanti mai pekena LAKSA JANGGUS PULAK na ;)

eima berkata...

tmpt afv panjang waktu die kena paksa blajar kat kepala batas ..aku jg tak tak penah benti ... sbb anak2 slalunye tido

syawalsimpsons berkata...

seb baik la rela menapau kan...kikiki....anak tido tak buat perangai kan..kalo tak masak gak tu...

mama tisya berkata...

mmg terbaekkk ckt sg dua..ooo tapau je...kalo mkn situ lg best..hehehe

lia berkata...

hujung bulan ni nak balik kedah, rasanyer akan rayu2 + goda2 Mr Fallah makan kat cni he3

tq nad for this special n3 ;)

mama tisya berkata...

nad..dh share tutorial besarkn gmbr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...