23 Mei 2012

Cermin Oh Cermin... (Mirror Mirror On The Wall...)

.... Siapakah yang paling comels di dalam kedai ini..?
^__~


 

Ni kes takde keje nak buat la ni, hehe
Nak menunggu dua org potong rambut, mmg agak memboringkan
Naseb baek la ada cermin penyelamat keadaan
Sebab time ni Baby Nayli pun dah start mengaruk dah ni
Bagi tengok cermin, layan kan aje la...
Hehehehe...


Tu belakang tu PapaZN sedang di make over oleh mamat Bangla, haha!
Zakwan dah lepas dah (nnt MamaZN kasik tgk =p)
MamaZN plak dok melayan Baby Nayli maen tgk cermin
Baru MamaZN perasan yang Baby Nayli ni mmg suke tgk cermin la
Bile die tgk diri die sendrik kat cermin pun dah bleh buat die dok mengekek kesukaan
Sedar yang dirinya itu comels ke?
Hehehhehe


Suke dgn gmbr bawah ni
Terserlah kecomelannya
Sebelum ni ramai yang dok menegur
Baby Nayli ni gelap (ikut Papa)
Sekarang ni dah terbalik plak!
Depa kata Baby Nayli dah semakin cerah! Hehehe
MamaZN pun perasan gak kecerahan Baby Nayli ni
Tapi tu la, lagi jelas la merah2 kat pipinya tu time panas2 rembang

Opss!
Abaikan jari Baby Nayli tu ye. hehe
Bebudak tak reti apa2
Takut yang menengoknye plak pk bukan2, huhu! =p

14 comments:

Falsya berkata...

nak bawak lari baby nayli muleh x???????!!!!!!!!!!!!......;D

Amieylee berkata...

alololo comelll sgtttttla nayli ni gerammmmm...

betul la nad..dulu ashraf pun gelap... tapi semakin besar semakin cerah

syawalsimpsons berkata...

udah makin beso..makin cerah..ikut mak la pulok...

syawalsimpsons berkata...

udah makin beso..makin cerah..ikut mak la pulok...

lia berkata...

ni mesti anak dara suka tgk cermin, yer Nayli...

tp mmg Nayli comey abes pon...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

yela..memang perasan bby nayli dah makin cerah.. :-)

Nigina berkata...

alahai comelnya

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

ololo.. kiutnyer..
bambam dh.. =)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg tersgt comell nayli ni,

sama la mcm Ziqry masa baru2 keluar dari perut putih melepak, kena kuning terus gelap, skrg ni dah start cerah pulak dh muka dia..:))

eima berkata...

coemel ngan montok..... jari die byk isi .....

budak2 mmg suka tgk cermin kan....

Mummy GreenyHouse berkata...

ha'ah...cerah je tgk.. sgt comel ok! GERAM!

mamalieyna berkata...

yeeeee makin terserlah kecomelan budak kecik ni...same like hakeem la, kecik2 nmpk cam gelap jer. besar sket ni, cerah sket.. tp rmbut hakeem tak sekata cam nayli la..hitam rambut nayli..cantik~

ch@ berkata...

comel betul. tergoda dah ngn senyuman nayli ni. ahaks. kalau adli tgk cermin, dahi dia berkerut. nnt dia tgk mak dia blk, dia tgk cermin smula mcm tu je la. hahaaa.

ytekecik berkata...

sama la ngn firas.. bqru usia 9bln suka posing dah.bdk² mmg suka cermin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...