25 Mei 2012

CeritaMaster.com

Andaikata kawan2 slalu berebut tv ngan anak2 (@suami =p)
Sampaikan terlepas citer2 best kat tv tu
Meh MamaZN nak share sket

Kawan2 bleh tgk online kat ceritamaster.com
Citer bersiri ke, filem ke, telemovie ke
Cer try tgk kat sana
Kot2 ada citer2 yang korang tak dpt tgk @ tak penah tgk
Atau korang nak repeat tgk lagi ke
Bleh layan sampai lebam, kekekekeke..!
(MamaZN le tu =p)


TQ kat Nana yang meng'introduce'kan weblink ini, hehe
http://www.ceritamaster.com/

Malam ni MamaZN layan citer kat TV
Sebab PapaZN pi futsal
Zakwan plak dah selamat tido, haha!


p/s:
Sesekali bleh la ye
Jangan dok ralit sgt, kang tak berasap plak dapur tu, haha!
Dah kene makan luo =p


1 comments:

ADEEYA berkata...

Hehehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...