31 Mei 2012

Buffered Earning Ke ENAM & TUJUH

Alhamdulillah
Ada lagi rejekinya, hehe
Tapi mana kat blog ini?
Asek blog sana jek! Huhu!
Takpe2, janji owner blog nya adalah sama, ahahahah!


Nak cash lambat lagi kot, uhuk, uhuk!
Kalu dah lepas pun, ingatkan nak buat2 tak nampak je
Biar jek die membiak dalam tu dendiam, ekekekekeek

Alhamdulillah, BE yang ke 6 & 7

p/s:
Orang lain sume dah berbelas2 BE dah, huhu!
Takpe, masing2 ada rezki masing... Percaya tu! ;)


4 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

tahniah nad!
sy non- ada.. hukhukhuk..
dh la status glitterati ditarik.. hwaaa!

Salmi Khairil berkata...

oklah tu, dari saya yang tak ado lansung nie lagi sedih ...uhuhu

eima berkata...

mmg tahun ni nuffnang baik hati .... rasanya dah lebih 8 BE tp tak lama amaun takat seringgit pun ade

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah,
Alhamdullillah k.eija pnyer pun ada, tp x berkesempatan nak update di blog..huk2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...