31 Mei 2012

Boring-Boring Nak Buat Apa..?

Apalagi kalu bukan bergambar! :)
Nak kasik Zakwan diam
Ajak die bergambar
Kalu ajak Baby Nayli jek
Zakwan akan lagi bertambah pokpekpokpek!
Tak pasal2 karang, dia pakat nanges plak
Anak manja btul! =p
Jeles kat adek!


Ni on da way time nak tgk MIB 3
Kawan2 dah tengok?
Gi la tengok...
Dapat tengok yg 3D lagi syiok kot!

Baby Nayli dah takmo duduk kt krusi dia
Dia suka nak berdiri jek pastu tengok luar tingkap
Mainan pun kena sedia sama
Suke btul main2 pastu senyap2 dah masuk dlm mulut
Lagi dielak, lagi la dibuat


Dah penat main, time utk tido plak
Ksian Baby Nayli
Sebab asek ikut mak pak & abang nye jenjalan ^_^


Papa?
Papa sedang memandu dengan berhemah, ahahah!
Ksian Papa, takleh join =p

Korang suke bergambar jugak tak?
Ke... Jawapannya, 'takde keje', heheheh

3 comments:

zh-ena berkata...

oooooo sudah semstinya la suka gak bergambar..kata blogger eheh
camera mesti tak lepas dr tangan :p

eima berkata...

alisha pun tak pakai jeans lagi nayli sudah....... ye la org dah 8kg.....

Keyphochee berkata...

same cam Khaleef...kalau dalam kete sure nak tido...bila kete tak gerak...terus celik mata..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...