25 Mei 2012

Anak Manja Papa ^_~

Suke sesangat tengok aksi2 Baby Nayli bile dgn Papa nya
Sangat la manja!
Kalu dgn MamaZN pun takde dia nak semanja itu, huhu!

Time ni tgh tunggu adik ipar konvo
So, dok lepak2 dalam kete jek
Sampai adik ipar abes konvo
Dah takde menda nak buat
Apalagas..! Amik kamera la jawabnye, hehe
Zakwan time ni dah tido dah..
Baby Nayli plak, nak tido, tp matanya ditahan2

Tengok tgn dia..ada muscle! Hehe...
Aksi manja2 dah start dah...
Mama nya yg jeles ni! =p

Tengok la tu, merelakan aje...
Sampai terkedip2 matanya, hehe
Dengan flash kamera Mama lagik
Dengan Papa tonyoh2 lagik ;)

Muka lega..... ;)

Baby Nayli balas balik ciuman Papa!
Hat ni yang MamaZN jeles banget tu, uhuk, uhuk!
Dengan Mama nya takde die nak buat gitu ;(

Dengan anak sendrik pun nak jeles, ke?
Hehehe...

p/s:
Sama jek kasih sayang yang Mama kasik
Kat Zakwan @ Baby Nayli
Takde lebih2 takde kurang2 kat mana2 pun
Insya-Allah



7 comments:

syawalsimpsons berkata...

suek kan tengok...sue pon suke..nak BB gurl jugak la..insyallah...

Amieylee berkata...

huhu memang selalu nye anak gegerl ni lebih kat ayah...
mcm sarah ngan ayah dia la huhu takleh berenggang

Encik Suami berkata...

Ya ampun..rambut anak dia..pacak lagi.Biaselah..anak pompuan mmg akan rapat ngn ayah.yg lelaki rapat ngn ibunye.

Jemput Terjah New Entry Rezeki Di Pagi Jumaat

mekchu berkata...

2-2 pun tembam.. ehhhh?

::NureeN:: berkata...

geramnya tgk pipi dia.. bambam g2

eima berkata...

aku geram tgk die nad...nayli yg sgt gebu......
berketui2..iskhhhh

mmg bay girl gitu kot...alisha pun sama ... ngan bah kemain lagi ... mlm2 terjg ..aku tepuk tak mau die ... angkat kat abah die ..diam tido lena..menyampah tau ...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Ala tomey2 Nayli..
Oh anak manja papa ye..

Ziqry dulu rapat ngan k.eija, tp sejak k.eija kerap outstation ni dia jd rapat dgn Papa nya tau..mmg bikin mama dia jeles..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...