16 Mei 2012

Alahai...! | Inilah Keburukan Online Shopping T_T

Semalam dah citer soping online yg best
Arini citer yg tak best plak =(

Sedih omak nya bile tgk
Mata Zakwan dah bersinar2 dpt kejutan ni
Tapi, tapi, tapi.....
Adeyh, sedihnye!

Padan muko Mama eh! Huhu!
Tu la kekdahnya kalu suke online soping
Ini adalah keburukannya ye kawan2, uwaa!!!

Kengkonon nak kasik surprise kat anak
Sekali bila dah sampai parcelnya
Dengan mak2 nya skali terkezut!
Baru berangan nak pakai utk raya, huhu!


Rasa dah btul dah ukur kaki Zakwan
Dah konfem2 sangat dah, huhu!
Skali...........
Ini yg terjadik, hukhuk!
Takde rezki, takpe la...
Terpaksa la Zakwan tggu 1-2tahun lagi kot =p

Ada sape2 nak tak?
MamaZN let go murah2, kehkehkeh...!
^____^


15 comments:

noorzie berkata...

saiz bape tu kak? beli RM bape??

Gieyana berkata...

kak G x suka shopping online psl Kak G demanding sgt psl bab2 cloth n so on nie..:-)

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

alahai terbesar ye....tak boleh tukar ke???

MamaYatie berkata...

huhu..tu yg akak kureng gemor shopping pakaian on9..
2 months ago beli dress birthday utk angah, kalo ikut apa yg seller kata dah betul ukurannya...sekali mek sarah yg muat...huawaa..seb baik ada adik gegirl kan..

ytekecik berkata...

ala kcian nyer..sbar je la.. mmg ada kburukan ble bli kat intenet ni...

mamaRIFQY berkata...

hohoo..na mmg suke gak beli online tapi stakat ni xpernah beli kasut/sandal lagi..

Iqy xboleh sgt pakai sandal macam tuh..kasi die mudh sakit

lia berkata...

x lama g bley kot Zakuan guna sandal tu... da la BIG FAV Zakuan nyer cartoon tu, sayangnyer...

mummy_ayu berkata...

besar takpe Nad..dr tecik..simpan dulu..nanti leh pakai tu..

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

tu yang susah kalo beli online, better beli offline senang leh telek2

amiey lee berkata...

huhuhu kalau si zakwan tak boleh pakai apalagi la si ashraf heeee

Falsya berkata...

alahai..sayangnye la..terpkasa la simpan smp zakwan punye kaki leh muat..

mama_umar_maryam berkata...

nad..klu blh xyah letgolah..simpan je..kaki budak cpt besar..xrugi bli crocs ori nih..tahan sgt lame ...

Myra Jay berkata...

Takpe, leh simpan lama ;)

wan nurul hezrina berkata...

tulah klu baju2 better offline..huhuhu.kn dh besarrr..nk belipun merah confirm tak muat..hohoho lawakjer pengubat hati lara.hihihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

cantik kasut cars ni,
kalau zaquan nmpk msti dia suka pnyer
tp rasanya saiz kaki zakwan lebih kurang sama dgn saiz kaki zaquan..msti x muat jgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...