09 Mei 2012

AEON Member Day | Pengubat SERABUT!

Jap lagi nak pi
^___^
Pengubat keserabutan kala ini, huhu!
Harap2nya jangan la sampai sana pun serabut gak, haha!

Sebelum ni namanya J-Card Day
Sekarang ni bile dah Aeon amik alih
Panggil la AEON Member Day

** Minggu depan kat Alpha Angle Wangsa Maju! ^_^ **


Harap2nya ada la menda yg nak dicari
Dah siap2 list dah
Riso budget lari nanti
Kalu beli menda2 yg takde dlm list, hihi
Takde banyak pun
Sume2 pun utk Zakwan & Nayli

Tunjuk hasil borongan?
Hehehehe...
Tgk la kalu ada mendenya
Takut pun ye jugak
Takut nnt orang kata kita riak +__+

5 comments:

aimaniman berkata...

seronok kan kalau p membeli dan lepas tu belah,.. sbb akak x berapa nak ada bajet, dah lari dah blan ni,... kesian..

mamalieyna berkata...

Tulah terkdg terfikir jgk, tempek2 kt blog, kang org kata kita saja nak mennjuk, walhal sesaja nak abadikan jer..huu~

selamt bersoping..lalala..bestnya~

bestnye mee udang kt bawah..nyum2x..

mummy_ayu berkata...

ayu baru jer buat aeon card semalam..

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

aeon member day dengan Jcard sama tak?rasa cam tak sama kan?dah lama tak pi Jusco, kat opis kita ada Metrojaya je...

wan nurul hezrina berkata...

alamak,lupa nak g reniew cardlah.jj card tak sama ek ngan aeon?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...