29 Mei 2012

Ada BERANI..?!

Aritu MamaZN follow PapaZN pi umah abang ipar
Kat Bandar Mahkota Cheras
Sebab nak antar mak pak mertua ke sana pulak

Zakwan seronok la dapat main ngan sepupu2nya
MamaZN pun seronok tgk Zakwan dah mula pandai berkawan
Tetibe....
Kusss semangat!!!
Sepupu Zakwan panjat grill pintu sampai kat atas!
Tanjat gegurl!!

Maaf la kalau MamaZN ni 'peghak' aka 'jakun'
Sebab MamaZN tak penah la tgk depan mata
Anak2 sekecil itu panjat tinggi2
Apatah lagi la Zakwan ni ha
Dia mana expose dengan aksi2 ekstrem camni
Ye la, dok umah je pon
Takde sape yang die nak ngikut ;)
Naseb baeekkk.....

Zakwan plak yang sempat tegur
'Azeem, turun... bahaya! Hati2..'


MamaZN terkedu kejap tgk Azeem, sepupu Zakwan ni
Tak padan dgn kecik! Muda setahun jek dr Zakwan
Tapi hebat betul, hehehe...

Zakwan nak camni?
Jangan harap la...
Elok jugak, hehe
Kalu idak, Zakwan tarzan panjat2... MamaZN tarzan jerit2

Anak kawan2 plak cemane?
Jenis panjat2 camni ke?
Kalu sofa tu lain la citer... 
Sebab masih dalam kategori rendah la banding dgn pintu ni ;)



15 comments:

Mama Balqis BPB berkata...

Balqis pun suka panjat jgk. tak padan dgn pompuan. pastu dah panjat tinggi tak reti nak turun...mula panggil mama

nami_nikiysa berkata...

anak buah kita bukan setakat panjat kak...kalau tengok dekat grill tue ade bekas gigit lagi...tak dapat keluar jadi masing-masing lepas geram dekat grill...hahahaha

eB berkata...

aduyai nad, si aed tuh blom sthn dh panjat g2... kakak dier so the gegerl... x tau ikot sp ;p

Falsya berkata...

ya ALLAH smp ke atas haaa..pandai zakwan suruh turun..comel..

mummycda berkata...

MamaZn ...dasyat yer pupu zakwan...budak2 sekarang nie bukan main aktifnyer...hihihi....kita yg gerun nengok...hahaha

MamaYatie berkata...

ooh..ni perkara biasa powerpuff girls buat, caya tak??semua dah expert & ambik masa bbrp second jer...hahahaaa

(ganas tak my gegirls..huhu)

Gieyana berkata...

budak2mmg suka panjat camni tau..risau kan especially kalau kt umah flat..haizz!

teratai berkata...

Ohh biasalah tu...anak2 kak masa kecik2 dulu pun gitu! Memanglah risau...kena tengok sokmo kot2 terjatuh!

Nadiah Sidek berkata...

ada budak yang memang suka panjat grill gitu. kita yang tengok rasa seriau

Keyphochee berkata...

bila ada anak lelakikita sebagai ibu bersiap sedia nak hadapi semua ni..kalau jadi tarzan tu dah biasa...heehee..hari-hari me dah siap sedia bagi command...

amiey lee berkata...

yang suka memanjat ni si ashraf..smpai hilang suara jerit ke dia..skrg ni kalau dia nak panjat je letak ular mainan kat grill tu cfm dia geli n takut hahahahaha

wan nurul hezrina berkata...

mak aiii tingginyer dia panjat..seram nengok

MaMa CyDa berkata...

ohhh ... sama jek anak kita. dah namanya boy ... si kenit Arif tuh lagik h ebat dr si abang .... sumer tmpt di panjatnya. Mama dah lama jadik tarzan dah hahahahahah

ch@ berkata...

kita yg tgk pun ngeri ni. mmg ekstreme. auni pun mcm zakwan, hati2 nnt jatuh kalau tengok orang memanjat.

eima berkata...

fahim gayat idak la buat gini ... ganas betui ..klu fahim buat aku piat die

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...