05 Mei 2012

ACCIDENT!

Lori simen terbalik!!
Lokasi di Hi-way ELITE
Menghala ke Selatan kat USJ

Kejadian berlaku waktu pagi 2 mggu lepas
Time kitorang on da way pi Warehouse Sale Pureen
Harap2nya
Pemandu dan kelindannya selamat



Time kitorang lalu ni OK lagi
Aunty Wawa cakap
Time diorg lalu nak pi Shah Alam waktu ptg tu
Habes jalan berdebu!
Disebabkan simen2 tu la
Maybe sarung simen2 tu dah koyak2 kot
Masa diorg nak alihkan


Hi-way ELITE ni slalu sangat ada accident
Paling banyak kat area USJ ke Bandar Saujana Putra
Mintak2 dijauhkan la kami dari segala mala petaka...
Aminnn!

2 comments:

Eyriqazz berkata...

takut pula bila tengok bak2 accident ni... sorang dak ofis saya suami isteri accident motor coz nak elak dari motor lain yang memandu merbahaya..

turn out, both of them masuk hospital dan patah gigi etc...

AkmaFaizal berkata...

ha ah..memang takut klau tgk eksiden2 ni...lori2 besar ni kadang2 suka bw laju2 la...seriau tau..

jom join ga ni, kalau nak jadi sponsor pun dialu2 kan..
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...