18 April 2012

Wordless Wednesday | Pembangkit Semangat!

Anak suka movie Cars
Bukan setakat suka
Fanatik kot! Siap hafal dialog dalam citer tu...

Nak layan belikan mainan jek sampai bile ye dak?
Belikan berus gigi Cars - Lightning Mc Queen
At least ada semangat Zakwan nak bangun pagi, gosok gigi dan mandi
^_^

9 comments:

Alycia berkata...

ohhh.. nk crk jugak utk adam.. dia malas gosok gg skrg ni hehe..

nad, yg patung mater mcm adam tu alycia beli kat toy r us, alamanda..

Cute Mum berkata...

uyun dah ajar dania gosok gigi masa tgk gigi dah hampir penuh..
sekarang die dah pandai minta gosok gigi sendiri setiap kali mandi..
dah tue uyun sambung gosok sikit dan berkumuh..
dania sekarang suka makan gula2.. risau kalo gigi die rosak..

pasnie zakwan mesti bertambah rajin gosok gigi..

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi!!!
Berus gigi pun CARS jgk..
Abg Zack, nak pinjam bleh?! :)

MrS. F!zA berkata...

eh ada eh..nkkena cri jgk utk darwisy.. dia tu pon obses dgn apa saja jnis kete..dia lg suka roary the racing car dr filem cars..

Imaan09 berkata...

haha..ada pulak jual ek..

Gieyana berkata...

mmg fanatik tul zakwan yer...:P

ADEEYA berkata...

Ini betul betul peminat CARS ni :D hihi

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

balqis memang suka gosok gigi,tapi ubat gigi mesti nak pink (strawberry) then berus gigi pun mesti nak pink (barbie) al maklumlah peminat tegar Pinky2...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mcm tu la bdk kalau dah minat kan,ok la ni sbg semangat utk zakwan gosok gigi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...