10 April 2012

We Are In BLACK! ^_^

Yeahhhh...!
Haha!
Lately ni suka sangat kalu kuar memane nak pakai sedondon
^_~

Kali ni kami pakai kaler itam
Hitam kan menawan =p
Masa ni time jenjalan kat JuscoTaman Equine tu

Tak sempat pun nak posing2 berempat

Girls pakai hitam & pokedot
Boys pakai hitam kosong
Tapi Abang Zack punye ada lambang Batman, hehe

Susah nak dpt gambar yang ok skrg ni
Sebab Abang Zack suke sangat gerak2
Susah nak dpt kerjasama dari dia dah
Tapi tau pulak jeles kalu nak MamaZN amik gmbr berdua jek dgn Baby Nayli ;)


See...
Gerak2 lagi si Abang Zack ni!

Jangan salah tafsiran tau
Mana tau, ingat MamaZN ni asek beli baju baru jek...
Actually yang berbaju baru pun
Si Baby Nayli jek
Yang lain2 mmg dah ada baju yg sama kaler ;)

Lagipun, sekali sekala jek camni, hehe...


Emmmm, weekend ni nak pakai kaler apa pulak ek?
Hahahaha!!!! =D

Eh, esok cuti la!
Ok kengkawan, selamat bercuti! :)

8 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

wah..hitam itu menawan...

lia berkata...

suker... suker... sbb itam ley wat aku nmpk kecik skit kui3

Falsya berkata...

nmpk cantik je gambo bile dh sedondon nieh..hehe..

sue zainun berkata...

selamat bercuti :)

eima berkata...

lama tak sedondon sejak ngandung alisha lagi.... mls nk beli bj ngandung br yg sama warna ngan diorg be2 tu ..skrg ni adek plak pyh nk cr bj yg sedia ada kami ni ..hehe

wan nurul hezrina berkata...

waaa mmg seronok kan kalau jenjalan pakai baju sama.rasa cam cumil bangat!

Em's Family berkata...

hitam itu emas ..

ADEEYA berkata...

Hitam misteri :)hehe selamat bercuti :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...