26 April 2012

WALKER Lagi besar Drp Baby Nayli ;)


Nayli Az Zahraa sudah 4 bulan, yeay!
Alhamdulillah...
Syukur sebab masih diberi kesempatan utk terus membesarkan Baby Nayli
Dan jugak Abang Zack
^____^

Belum 4 bulan
Baby Nayli dah sebuk nak berdiri2
Nak duduk2
Mana MamaZN nak larat kalu setiap masa nak pegang Baby Nayli
Tu pun naseb baik la
MamaZN dah stop ber'street dance', haha!
Gud girl Baby Nayli!
Sebab memahami kepenatan Mama mu ini, hikhik =p

Solusinya...
Kami letakkan Baby Nayli dalam WALKER!
Tapi kene tindihkan dengan bantal jugak
Takut karang tetibe dengan tak semena2
Baby Nayli buat head banging karang, huhu!

Walker lagi besar dr kamu la anak... ;)

Abang Zack lagi excited nak bergmbr
Habis pipi Baby Nayli ditekannya... ;)

Baby Nayli tengah godek2 'kereta' baru, hehe =p
Kaki pun tak berapa sampai lagi, haha!



Tapi MamaZN takde letak Baby Nayli lama2 dlm walker
Bila nampak die cam tak senang duduk
Terus baringkan balik atas tilam
Kesian pulak...
Sebab kaki pun tak berapa nak sampai lagi
Tapi dah dipaksa2 duduk dalam tu, huhu!
Kejap takpe la kot ;)

Walker turun temurun ni
Dari tahun 2009 sampai sekarang
Abang Zack punya

Zakwan masa kecik! Rindunye saat2 ini, huhu! ;)

12 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

walker sama cam balqis punyer la time tecik2 dulu, tapi walker susah nak simpan...

eima berkata...

abg wawan sama cam fahim sebuk lebih kan bila adek dok walker....

@e_da berkata...

hehehe sudahb boleh berwalker si nayli...syg abg kat adik ya

ytekecik berkata...

alololo dah pndai dduk dlm waker la

ummiaqeef berkata...

walker aqeef dah selamat kat umah pengasuh..turun temurun gak tu..haha..

mummy_ayu berkata...

ah ah..besar nya walker..tapi takpe ajar nayli duduk dlm walker..kasi dia cepat kuat...

ch@ berkata...

wohohooo, mmg besar walker drpd orang ni. boleh adli tumpang naik nanti, kita pun dah tak larat nak pegang si Adli tu. tapi tgk abg zack dlm tu, mcm ok je.

zh-ena berkata...

amboi besarnya dr tuan

lia berkata...

lawo walker ZN nih....

ADEEYA berkata...

hihihihi :)

mamalieyna berkata...

yeaa 4 bulan dah..hakeem lg 2 hari..hee~

ha'a..walker camni tokleh adjust dianye seat kan..\\pepun comel lah awak... ^_^

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg nmpk walker tu lebih besar dr nayli..

k.eija x pernah ada/beli walker kat rumah, anak2 sumenya pandai jalan dgn sndirinya..xde pun train guna walker..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...