05 April 2012

Tolong, Tolong! Perlukan Pandangan! TQ :)

Aritu Aunty Wawa ada kasik link ni
Nampak cambest
Tapi masih was-was
Tanya kat PapaZN
PapaZN dah go through spec nya
PapaZN dah kasik greenlight




Penah le berperasaan nak jugak merasa guna tab ni
Tapi tu la
Yang mahal2 memang tak mampu la
Kene la ukur baju di badan sendrik kan, hehe

Tapi kalau dah pakai barang murah camni
Jangan dok letak harapan tinggi la pulak kan
Nak sama level dgn Samsung Galaxy Tab @ iPad tu
=p

Tepuk dada tanya selera
Tepuk poket tanya ada isi ke idak
Hehehehehe
^_^

Kalu kengkawan cemane?
Kasik pandangan sket
Ok ke tak ok ke...

Nak tgk full details klik sini


**dah sold out rupenye mende alah ni**
**smlm @ kelmarin cam ada lagi**
**sori ek kengkawan!**

(tp MamaZN sempat la klik BUY tu =p)

26 comments:

PUANSTOBERI berkata...

oke je kut. ada android tu. byk gak application yg bleh masuk. skang android ada instagram. Amik gmbo n buleh edit2. Bes. bes.

Oke la kut.. kalo ada yg canggih2 tu pun kita guna yg basic2 je kan. Cam akak retu, leh plak internet network tetiba ilang. Gi kat centre dia, rupanya ada menda tak tick. Tu la..canggih nau sampai tatau celah mana nak godek. Hihi

Sidratul Muntaha berkata...

prnh beli dulu
tpi dia berat la sikit
kecik je
mcm galaxy tab
application pun
ok kot?
entah mana campak..
tak ingat
mgm dulu ade beli
klu nka menaippun senang sbb ade keyboard separate
benda ni more to mini laptop
tpinya size fiel dia kecik jer
nak tak nak kena rajin l;a update dari android market tu
rega mmg dlm rm500 something jugak masa beli dulu

♥cikmOt♥ berkata...

aler, dah sold out pung...sob sob

eslin berkata...

nadia...kita pernah beli and sekarang terperuk je dalam kotak tak pkai..sebab touch screen dia mmg tahap hampeh..kena pkai stylus pastu slow....dah setahun tak pkai...hurm nak upload gambar pkai USB susah and broadband pun ade stengah2 model je.... wifi ok tapi yg tak puas hati kat touch screen nyer...hu..hu... ini pendapat kita.. ;)

MRS. K berkata...

hadif dah ada benda ni... beli kat lowyat cap taiwan punye.. skang dah byk dah. made in malaysia pon ado.. ok je yang.. takat anak nak main game laju jugak.. surf intenet pon okey. ada wifi

Cute Mum berkata...

nad nak beli Android macam nie ker?
Kawan daddy dania ada jual yang lebih kurang function macam ipad.. kalo berminat bagitaulah..

mummy_ayu berkata...

no komen la dear sbb tak de..pernah la guna kejab2..tapi tak biasa sgt..

Alycia berkata...

alycia baru jer beli kan adam kat lowyat.. harga 499. okalah, setakat bebudak main game..

::NureeN:: berkata...

alahiii... x sempat nk book yerr dh abes.. ntah la nk kasi pndangan.. takot kata ok kang kejap jerk bleh guna:P

syawalsimpsons berkata...

teringin jugak..tapi sue PK takpe la...kot sebab sue N en asbeen pon pakai touch screen...dolu dok PK nak beli tok syawal..tp pepikir balik....tak yah la...download masuk dlm HP pastu kasi syawal tengok..ok sudah

wan nurul hezrina berkata...

sold out sudah?huhu.mmg murahnie nad.alah blehjer pakai=)

Nafisa81 berkata...

belum tergerak untuk memiliki...

kayyana berkata...

wah.. murah plak tuh... tp sekejap je da abes.. hihihi.. sempat ke kak nad nak beli?

Nad @ MamaZakwan berkata...

@PUANSTOBERI

tu la pasal..
gune basic2 jek, hhehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Sidratul Muntaha

kak, nape campak, juai balik pun takpe kot
hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@♥cikmOt♥

sori kak..dah sold out rupenye

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eslin

alolo lin, btoi ka..?
aisey...awat terperuk je dlm kotak
juai 2nd hand takmo ka?
pi cari sat, haha =p

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MRS. K

sbb tgk hadif ada lani, hehe
naseb baek ada juai murah ni
(murah le sgt, huhu!)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Cute Mum

cutemum, paling murah bape rm kawan daddy jual?

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mummy_ayu
kite pun tak penah gune kak
tp kalu kasik kat zakwan
pandai die godek sendrik
pelik btoi!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Alycia

oo, adam pun dah ada ek?
pandai tak die godek2?

Nad @ MamaZakwan berkata...

@::NureeN::

tu la pasal
kite plak dah buy baru nak tnye pendapat
ceh btoi kt diri sendrik, haha!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

sonok syawal
takleh gune mak nye punye
die bodek paknye pulak ye, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@wan nurul hezrina

tu ar, pakai basic2 jekot, heehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Nafisa81

gud girl la kak nafisa ni, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@kayyana

tu la, tak sangka kejap bebeno
tp sempat la ceq tekan buy tu, hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...