27 April 2012

Tak Sabar!

Esok harinya
Moga dipermudahkan perjalanan kami
Pergi dan balik



Kawan2 pi mana cuti lama2 ni?

Dah ada plan?
Hehehe...
Konfem ada amik cuti ari Isnin tu nanti
Straight dapat 4 hari sampai Selasa ;)


Apa2pun, happy holiday di samping org2 tersayang!
Nanti kita tukar2 citer cuti2 ek!
Take care sume! :)


p/s:
Hiway jammed! Konfem!!



9 comments:

Nana berkata...

beznye oliday
kami oliday kt kl je hehee

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

best dpt g holiday!!


kina doakan korang selamat pergi dan balik. Semoga Allah lindungi dari kesusahan dan lancarkan sepanjang eprjalanan itu nanti.

amin...

p/s: nanti amek byk gambar cantik² taw. x sabau nak tgk!

Lily@MamaZaraZareef berkata...

happy holiday nad!! bestnye pi cuti2 penang..target nak ke sana jugaklah dlm tahun ni..huhu

kitorng just turun kuantan jek weken nih..itupon bukan sbb cuti2 sakan tp sbb nk menemankan papa zara zareef yg tk dpt cuti jek..=p

mama tisya berkata...

slamat bercuti...jgn lupa char koey teow sg dua, mee udang ida sg dua, mee udang pak ngah sg dua..hah smua sg dua..hehehe

mama pipie berkata...

selamat bercuti ye. mama pipie balik kmpung je esok

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Happy Holiday nad,

kami xde planning kemana2 pun lg cuti pnjang ni..

kereta pun hari ni dok hantar repair..

amiey lee berkata...

huhu kita cuti2 dalam umah sbb minggu lpas dh holiday..
enjoy ye nad..kirim2 la charkueyteow sepinggan ke kita heeeeee

nad : betul kita g pasar tu dulu balik aja kna masuk toilet kat 5 kali..hubby lagi teruk..tu yg smpai la ni tak makan situ dah

mama_umar_maryam berkata...

bestnyer nad cuti2!!have a safe journey!!!

Gieyana berkata...

kalau dpt jumpa kan best kan..take care sis..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...