02 April 2012

Spongebob Squarepants | Mama Sangat Susah Hati!

Sama, sama dan terus sama! ^_^


Pasni rasa2nya dah takleh pakaikan baju sama camni lagi
Tak bleh jadik la...
MamaZN kene cari & pakaikan
Dress & baju kaler pink tiap2 ari kat Baby Nayli
Sebab dah beberapa org yang menegur dah
Baby Nayli nampak cam boboiboy, uwaaa!!

Alahai
Ksian anak Mama...
Kecik lagi kot kan...
Tak nampak rupa lagi
Dah besar sket nnt mesti lain kot kan?
Hehehehe


Ni masa kt Gold Coast Morib aritu
Sessi bergambar & posing2 tak abes lagi
Hehehehe...
Nampak sangat Baby Nayli dah boring
Asek bergambo je Mama ni, hehehe...

Ni muka dah nampak kegeramannya dah, hehe
Tengok Abang Zack! Sabo je la...

Terus tertunduk malas tgk kamera, haha!
Abang Zack masih seperti itu
Tensi! Cantek le tu buat gitu tu, hehe



19 comments:

Falsya berkata...

nad,falsya pun time kecik2 mmg mcm laki..semua org kate laki tp dh besar jd mcm nieh la..kecik2 mmg xnmpk muke lg..;)

syawalsimpsons berkata...

ABG ZACK PON SINYUM GITU DAH MACAM SPONGEBOB DAH..KIKIKI..CUMILL JAAA

Zue AnnaLeeya berkata...

olorrrr.... cian nayli org duk kater boboi erk...
nayli kecik lg la...
nnti nayli dah smpan rambut panjang, pastuh tocang dua, letak riben munge comei2 baru org ckp gegirl kan??? hehehe

amiey lee berkata...

hee takpa nad..nanti pakai kan kaler sama..mamc emy buat gitu..kalau merah dua2 merah..kalau biru dua2 biru heeee

ch@ berkata...

mmg mcm tu la kakNad. Dulu, auni pun org ingat baby boy sebab rambut takde. now, adli org ingat baby girl. besar nanti dia berubah. senyuman abg zack tu, kemain. 'jaga2 abg zack karang ada gigi terbang' hihiii.

mamalieyna berkata...

alolo..comei..alaa kecik lg kot, tak nmpk rupa sgt, besar sket cam gegirl la..

hakeem lak org dok kata cam gegirl..hu~

alyyani berkata...

heheh comel kot baju tuh. 2 beradik ni muka seiras betul lah nad :)

Sidratul Muntaha berkata...

rasa nak kunyah pipi nayli tu
haah la nad
kaka time ara dulu pun
bila pakia pink barulah org kate ok
time pakaikan warna lain
gigih la seme org ckp dia tu laki,hat abg dia pmpuan!
pengsan aku.
maasm kat spital lagi best.
nurse2 seme pakat nak gaduh teka2 dak aqil tu laki ke pmpuan sbb paia baju tido kaler biru lembut!
dah la rambut kinting,mulut merah...
adoyai..
yg adik rambut lebat kulit merah.
mgm mati2 la nurse tukar syif ingat dai tu lelaki!!
tuakr2..
belikan gown
lagi cantik.

eima berkata...

fahim dulu kecik2 mmg org kate die gegirl sbb mata die cantek ..huhuhu sabo je la ...

alah besar nanti mesti ade rupanye punya la ..... jgn risau

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Falsya

bile dh besar jadik cantek cam falsya, eh bestnye! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

mmg pun, haha!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Zue AnnaLeeya

ok aunty! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@amiey lee

btui jugak tu
pasni kena wat camtu pulak la..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ch@

haha, gigi terbang! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mamalieyna

la...terbalik pulak, hhaha!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@alyyani

seiras ek?
hehehe..
acuan sama la katakan :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Sidratul Muntaha

terbalik plak kan..?
pelik btul la org2 sekeliling ni, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

btul, btul..
mata fahim mmg cantek :)

Mama Likha berkata...

mama nadd..


mcmne ye nak bt link mcmtu.. gini. nadd bt list cuti2 kan. cth gold coast morib ada 8 entry. tapi tajuk die satu je. bila klik gold coast morib smua kuar dlm satu entry jer... nadd phm tk soalan kita ni hihihi...



cer tgk.. zte pun ada bt jgk list cuti2.. tp byk part2 kan.. so tiap2 satu lah kna bt.. zte berminat nk bt mcm nadd ni smua part dlm satu tajuk je. bila klik tajuk tu semua part ada dlm tu.. hihi lg sekali phm tk soalan ztee hihi...

ke kita kena bt label? sbb stp entry zte, zte tk buat label...


tq in advance nadd if sudi share... :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...