27 April 2012

Simple Celebration ^_~

Sempena sambut birthday MamaZN yang ke 'ttutt!''
Hahaha! Budget retiss! =p
Tak kuasa nak sembunyik2...
Yang ke-30! Ha, kan senang! :)

PapaZN ajak pi Nandos
Nyum2..!
Sedapnya!
Aih, sekarang pun terliur lagi ni! =p
19hb aritu (mlm) kami pi Alamanda
Situ je yg terdekat kalu nak pi makan Nandos, huhu!


Ni anak bujang terlebey manja ngan MamaZN
Sket2 Mama, sket2 Mama ;)

Anak dara pulak ketiduran :)

Apa ntah yang MamaZN tunjuk tu, hehe... ;)

Menu kami ;)
Ooo, yeah! Sangat sedap!


Style MamaZN kalu makan kat Nandos ni
Mesti pilih 1/4 chicken Extra Hot Peri2 :)
Pastu MamaZN suka cicah ayam ngan campuran sume2 jenis sos tu

Alhamdulillah...
Setelah setahun tak makan Nandos
Akhirnya dapat jugak! :)
TQ Papa! ^_^

Selalunya kami makan Nandos ni kalu ada nak celebrate tarikh istimewa :)
Ye la, mana bleh makan selalu, mahal! Haha!
Tapi kalu ada org nak blanje, MamaZN tak tolak rezki =p



p/s:
Lagi puas hati makan kat Nandos daripada makan kat SINI
Harga lebih kurang jek!


Korang suka makan kat Nandos ke Kenny Rogers?
Nak tau tak, MamaZN tak penah makan kat KR =p



13 comments:

mama tisya berkata...

oo setahun dh tk mkn nandos ek...uiks tk pernah mkn kenny rogers ye..tkpe nanti leh la try...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah sedapnya sib baik dah sarapan, kita pernha makan kat nando...tapi dia punyer cili sos perh memang pedas tahap gaban kalo yang amik hot tu

amiey lee berkata...

kita pun suka sos nandos..lain dari yg lain heee

kenny rogers sos western biasa2 aja..

amiey lee berkata...

kita pun suka sos nandos..lain dari yg lain heee

kenny rogers sos western biasa2 aja..

syawalsimpsons berkata...

nandos sue penah makan sekali jee....kalo kenny rogers ok la...2,3X jugak la...tapi tak la jugak selaloo...tapi nandos tu sesekali makan sedap jugak...

mummy_ayu berkata...

ayu suka kenny roger lagi..yum yum..
tengahari nie plan nak lunch kenny sbb net kan tgh diet..pas gie book fair... :-)

Falsya berkata...

nandos mmg sedap!!..hehe..nad,age is just a number..janji luaran nmpk muda..(ckp kt diri sendri gak sebenarnye..);D

CaDLyNN berkata...

happy birthday :)

both nandos n KR sedap! :)

Myra Jay berkata...

Myra penah makan skali kat Nando's, cuma part sos sebab dah terbiasa dengan sos cili kot ;)


p/s: Tempat makan kat Penang ni banyak, kadang smpai tak tersenarai :)

~diAhOntHeblOg~ berkata...

sedapnyeeeeeeeeeeee

Nana berkata...

kita penah makan sekali je nad
masa tu tertuang sos peri lebih sangat
masamm tros serik nk datang hahaa

Lily@MamaZaraZareef berkata...

vote for kenny rogers!!!..hehehehe..dh few times mkn kat nandos, stil rasa tk berapa kena ngan tekak..sbb tk suke sgt sos masam2 tu kot..klu kat KR, suke sume benda..dpd ayam smpai side dish die.pasni lehlah ajak papa ZN try plak..baru leh compare sendiri kan..^__^

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

lama dah x makan nandos, last makan 6 bulan yg lepas..
k.eija dua2 pun suka tp selalunya mmg kami lebih kepada Kenny Rogers.
selalunya kalau nak smbut besday/anniversary mmg suka mkn kat KR ♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...