24 April 2012

Redeem RAWANG BURGER BAKAR Uols! :)

Seperti yang telah dijanjikan
Chewah!
Acara yang dinanti2kan utk Sabtu malam Ahad aritu
Rawang Burger Bakar time! =p

Kalu tak dapat makan burger free
Jangan haraplah nak jenjalan malam2
Jauh2 dari Putrajaya ke Wangsa Maju, hehe
Pastu jangan harap la pulak nak beratur & menunggu lama gilos!
Haha!

Kali ni MamaZN ajak Atok & Nenek Zakwan & Aunty Wawa
Kengkunun dapat la celebrate besday org tua ni skali, haha!
Rezeki yang ada dirasai bersama, giteww ;)

Pas Maghrib bertolak dari umah Aunty Wawa
Sampai Wangsa Maju dalam kul 8.30mlm
Sebenanrya menggagau gak nak mencari, haha!
MamaZN silap daaa....
Mati2 igtkan kat Restoran NZ yg depan Wangsa Walk Mall
Kehkehkeh.. Lawak!
Mane de Affin Bank!
Dah SMS Nana, baru la tetibe 'mentol' kat kepala ni menyala! :)
Oooo, kat sana la makcik! =p

Jangan cari signboard Rawang Burger Bakar
Memang tak jumpa! =p
Cari Arena Cafe (kedai corner lot)
Sederet dengan Affin Bank
(Bank ni sebelah ujung sana, Arena Cafe sebelah ujung sini)
Row kedai yang berhadapan dengan Sek.Men. Seksyen 5 Wangsa Maju

Sampai2 tu
Trus cari owner, Brother Bob
Cakap saya la pemenang bertuah tu, haha! (sambil senyum2 malu p)
Bro Bob kata, 'OK, tunggu jap ye'

Tunggu jap tu ada la dalam 45minit
Bleh tahan la kan...
Kalu kene beratur camni, tahan ke?
Mak idak le kot, huhu! =p


Sampai jugak Baby Nayli ke sini malam2 buta
Gara2 maknye nak redeem burger bakar, haha!


Mommy-to-be ^_~
Belajar2 pegang Baby Nayli tu, hehe...


Sebelum menanti burger siap
Kami dah siap2 order air
Pastu Atok & Nenek Zakwan pun ada order sate jugak
Sedap gak sate kat sini! ;)

Tak lama lepas tu...
Jengjengjeng!!!
Haha, sampai pun, yeeehhaaa! :D


Burger Double Riang! :)
Aunty Wawa kongsi ngan Nenek Zakwan ^_^


Burger KLCC! :)
MamaZN kongsi ngan PapaZN & Atok Zakwan ^_~


Burger Valentine! :)
Dapat 2 bijik
Tapau bawak balik, haha!


Ni pebenda tah namanya
Lupa pulak! =p


Total dapat free 5 bijik
Kalu membeli kosnya dalam anggaran RM40-RM50 gak kot! :)
Alhamdulillah, rezeki
Selama ni baca jek
Nana, Cik Jue, MamaTisya, Kak Ejan Mamalyna, Deah & Falsya

Dok citer pasal Burger Bakar ni
Aritu dah kecewa sebab dah sampai tp tak dpt
Kali ni dapat la jugak merasa sendrik
Rasa? Boleh tahan... Not bad ;)

Pasni nak merasa lagi tak?
Kalu kena beratur takmo la, haha!
Kalu dapat free nak je, hehe...

Bile tah nak redeem BURGER KLCC lagi satu ni, hehe


p/s:
Sedap.. Not bad!
Tapi disyorkan makan masa panas2
Makan time dah sejuk.... Tak feel! =p

18 comments:

lia berkata...

aloooooo puasa2 baca n3 mnegiurkan lak ha3

mama tisya berkata...

mmg best bila dpt free kn...jauh tul nad dr putrajaya ke wangsamaju..nasibaik free kn..berbaloi222...burger free tu mmg die tk bg pilih ke..ikut yg die bg ek??

eima berkata...

wahhh nampak sedap tp bab beratur tu tak sanggup...tahniah sbb dpt mkn burger free

bunga_rose berkata...

wahhh, dah ramai yang pekena burger ni.. teringin tp nak beratur tak larat tu

firahadifa berkata...

wowww................ drooling!!!!

firahadifa berkata...

wowww................ drooling!!!!

syawalsimpsons berkata...

akhirnyer tercapai jua...terasa macam2 halangan pulok kan...kikikiki

amiey lee berkata...

grrr grrr gerammmmm aduihhh nad...terliur tengok..bila la kita nak g sana...ckp ngan hubby dia kat malas nk beratur

amiey lee berkata...

adududududduiiiii sedappnye nad oiii

Myra Jay berkata...

Beger Ombak Rindu yg 1 lagi tu kan..
Okla dapat free, Myra pun ari tu okla 3jam menunggu las2 dapat less50%, berbaloi nunggu lama :)

zh-ena berkata...

mak aiii tgginya burger

suhaina laui. berkata...

mcm ne la nk mkn tu erk hehehe...

mama rifQy berkata...

mmg nampak sgt mabeles la burger tuh.sah....mmg akan kenyang semalaman ni!!

mamalieyna berkata...

waaaa best2x.. baru2 ni member k,eina tunjuk psl burger bakar ni..bestnyer dh try..yummy~

alolo..si kecik, setia menemani ye..^_^

*∽ IZAN ∽* berkata...

perghhh canggihnya burger. Tak pernah try lagik nihhhh

::Mamalyna:: berkata...

yeaaahaaaaa!!! akhirnya... makan panas2 memang best kan.. kalo sejuk, ia sedikit muak... tahniah naddd! jimat banyak tue.. boleh cover duit minyak n tol:)

MamaYatie berkata...

tiba2 pemes giler burger ni...kena try 1 hari nanti ni..

Nana berkata...

kita tetinggal entry ni hahaha
gile klcc tu tinggi bebenor abes ke tu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...