19 April 2012

Rawang Burger Bakar FREE & Insaf!

Thanks Nana@IbuDamia sbb bgtau pasal ni, hehe
Teruja!
Dapat jugak merasa akhirnya, haha!
Thanks jugak kat Rawang Burger Bakar! :)
Hadiah besday arini, kehkehkeh...!




Dan lagi 1
Hadiah ke?
Emmm... Mungkin boleh dianggap kan camtu la

Pagi tadi Nenek Zakwan SMS

'isteri Pak Motar dah meninggal dunia jam 4.15 pagi tadi'

Bgtau ada kematian sebelah umah Arwah Opah
Memang kenal rapat dengan jiran Arwah Opah ni
Innalillah.... al Fatihah buat Arwah
Moga rohnya ditempatkan di kalangan mereka yang beriman
Salam Takziah buat keluarga Pak Motar

Tu la kan...
Saat2 kita gembira
Pasti ada mereka yang sedang berduka
Saat menikmati panjangnya usia
Ada mereka yang telah ketemu ajalnya...
Insaf!

12 comments:

MRS. K berkata...

hepy besday lagi sekali dan hepy makan2..

alfatihah

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

tulah betul nad..kita happy kat sini rupanya ada orang lain yang tengah bersedih...apa2pun tahniah dapat makan free...

syawalsimpsons berkata...

best tu makan free...kire hadiah jugak tu...

@e_da berkata...

tahniah nad.. hadiah besday tu! huhuhu

amiey lee berkata...

hooreyyyy nak ikut and g makn beger yeyey nak ikut yeye hahahahahahhahahahhaa

Myra Jay berkata...

Tahniah kak, tak payah beratoq panjang macam myra sampai 3 jam..
Entry akan menyusul..

mummy_ayu berkata...

congrats..mesti cedap nie..kalu dekat Ayupun nak try gak..nie dah jauh..emmm.tgk je la.

Falsya berkata...

phewittt..dpt jugak makan burger bakar...

Nana berkata...

hepi beday..dok komen2 dalam entry beger bakar ktorg akhirnya nad pon dpt makan beger free

mamalieyna berkata...

waaah makan free~yeaa!

Al-fatihah buat arwah~

lia berkata...

wallaaaaawei....

best2...

tahniah nad

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah beshnya nad,
akhirnya dapat mkan free..
tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...