06 April 2012

PUREEN | Stock Clearance Uols! =D


Tarikh : 21 April & 22 April

Lagi 3mggu kot
Awal2 dah submit paperwork kat PapaZN
Mintak approve, hehe
Kalu idak, jangan harap la PapaZN nak pegi sesaje
Kalu takde barang nak dicari
Cari nahas namanya! Haha! =p


Yang pastinya, nak cari...
Pureen HAD
Baby wipes
Nappy liner
Sabun n bedak budak2 ni
Diapers sket wat jenjalan
Baju-bajan? Emmmm, tak kot, huhu!
(Tapi taktau la pulak nnt kan, haha!)



Kengkawan yang rajin terjah warehouse sale
Rasa2nya kene pi kul bape cam tak ramai sangat org ek?

14 comments:

ytekecik berkata...

knp la jauh nau

Wanita Mutalib berkata...

thanks mamaZN :)

sapphire berkata...

akak..
nantikan sebelum 21hb buat entry pasal ni lagi eh..takut terlupa.. *haha suka hati je kan* :p

Zue AnnaLeeya berkata...

xde plok kt ktn...
klu tak konpem makyong pi terjah sblom branak... hahaha

Imaan09 berkata...

takde pukul yang xramai..smua ramai..nad g ari apa?

eima berkata...

jem tu .... tp bila pegi mesti tak byk yg diborong dah penah pegi dah .. sbb bila byk sgt tatau nk beli pe

ummiaqeef berkata...

teringin nak pegi tapi takut hubby x luluskan..hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ytekecik

meh la sini..
jb lagi best, ada jpo, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Wanita Mutalib

jom mak, kite pi :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@sapphire

okeh..! no problem!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Zue AnnaLeeya

akak nak ape?
saya belikan nnt ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Imaan09

sabtu kot..
jejomm! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

mmg pun, haha!
1st time pegi mmg taktau nak beli apa
main hambek jek..skali balik, tgk brg2 u tak guna pun, huhu!
kali ni dah list awal2, so..senan sket la kot, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ummiaqeef

ala, pujuk2 la, ckp demi baby
heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...