20 April 2012

Phototalkz Book - 70% Discount | Sapa Mau?

Kepada mereka2 penggemar photobook
Bleh la join survey yang Phototalkz buat
Mana tau bleh dapat voucher 70% diskaun
Senang sesangat!
Jawab jek survey dia
http://pss.lwcdirect.com/runway/front/publicShare.jsp?origin=facebook&referringID=3129


Kalu cam harga RM230 dapat la diskaun, so bayar RM70
Masih bleh diterima dek akal lagi la harganya, hehe
Pastu voucher ni valid sampai July 2012



MamaZN dah berjaya dapat 1 voucher, hehe
Tak penah2 ada photobook ni
Kalu deal yang kat Groupon / Milkadeal tu pun asek tak terbeli
Hikhikhik...
Apala MamaZN ni ;)

Sesape nak try dpt voucher ni
Klik la link kat atas tu ek! :)
Thanks MamaTisya sbb share menda ni kat FB :)

5 comments:

lia berkata...

nad, aku pon da dapat voucher ni... sbb aku tgk kat fb ko & terus wat survey he3..

tq nad share kat fb...

Salina@IbuAqil berkata...

Best gak ni..
TQ dik nad share this.. ;)
Take care & happy weekend yer.. ;)

mummy_ayu berkata...

emmm..menarik gak..nak gie try jab

syawalsimpsons berkata...

nak try jugak la...mau tau ada rezeki kan....

mama tisya berkata...

mmg menarik cz photobook dr phototalkz ni best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...