13 April 2012

PD @ Sunway Lagoon? Adeyh, Mana Nak Pilih?!

PD? Sunway Lagoon? PD? Sunway Lagoon?
Fenin, fenin!

Tu la, masa takde kemana
Kecah!
Ni dah ada plan macam2, pening le pulak, uwaa!


Sunway Lagoon tu sbb MamaZN menang contest
Dapat 2 tiket free ke semua theme park dalam Sunway Lagoon tu
Valid sampai akhir bulan April ni
Tapi tu la...
Setiap weekend dalam bulan ni sangat padat dgn macam2 plan!
Rugi le pulak kalu tak pegi
Dapat free je pun
Sape nak kasik?
Pasni, jangan harap la PapaZN nak bawak pi sana kalu berbayar! =p

PD pulak
Member2 SERATAS wat gathering
Ala, yang muka2 biasa yg selalu ada dalam blog ni jugak ;)
Best tu! Rugi tak join!
Siap dah sewa banglo Petronas, siap nak buat BBQ
Lepak2, chitchat, gossip2 yang best tu, huhu!
Lama tak jumpa2
Rindu!
Masalahnya pulak
Kena overnight kat sana
Pastu riso la dengan keadaan Baby Nayli yg masih kecik ni
Tak biasa dengan tempat baru yang tak penah pegi
Pastu Baby Nayli ni kalu meragam boleh tahan gak!
Karang tak pasal2 dah meng'spoil'kan mood huha-huha dorang!
Cannot, cannot!
Kalu antara kami2 sefamily jek lain la citer
Tak mengganggu gugat ketenteraman
Sebab masing2 dah paham
Tapi kalu cam member2 SERATAS tu
Kesian la kan...
Takkan nak kaco plak ;(

Camno? Camno?
Eden tok roti buek keputusan!
Tulun bleh? Ngee~


10 comments:

MamaYatie berkata...

tak leh tulun...sbb dua2 best!!!
huhu..

Myra Jay berkata...

Pekata tiket Sunway tu lanting kat myra sebb esok kami nak honeymoon kat area sana.. :)
Kira adiah animun boleh? hehehee :)

Mmg berat nak buat keputusan tu, tp mmdgkan ada bb kecik ni rasanya p Sunway la kak, sebb kat PD tu nak kena overnoght takut tak raksi dengan bb la ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

susah jgk nak buat pilihan ni,
tanya hati betul2..
kalau nak jumpe kawan2 pergi PD,
tp kalau x pernah g sunway lagoon baik guna tiket free yg dimenangi ke sunway lagoon..

Sherwiena Muzzawer berkata...

Sunway Logoon memang best tau, sebab i pernah masuk. rugi kalau u tak pergi..:D

mama pipie berkata...

alahai mmg sunak nak buat pilihan ni.. harapnye dpt lebuat yg terbaik.. kalau kt sunway tu satu hari suntuk jer.. so takyah bermalam2.. weeken pn boleh pegi. best gak tu

alyyani berkata...

gathering ramai2 tu cam lebih meriah. :)

ADEEYA berkata...

Dua dua pun pergi sebab dua dua bestt hee :D

mama_umar_maryam berkata...

alamak..dilema nih.dilema..xblh tlg pikirlah,dua2 best..xbhl g dua2 ke??hahaha

Tanpa Nama berkata...

Good bye, genial alternative other :)

Tanpa Nama berkata...

Obedient bye, sweet soul mate :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...