06 April 2012

Nora Elena | Seth Tan | AARON AZIZ! =)

Masa Nora Elena mula2 ditayangkan kt slot Akasia dulu
MamaZN tgh mabuk2 morning sickness
Time tu MamaZN dok memang terbaring jek atas katil
Memang taktau ujung pangkal citer ni
Tau2
Ramai yang dok heboh suke kt abang Aaron Aziz
Sebab wataknya sbg Seth Tan dalam citer ni

MamaZN memang tak tgk langsung pun citer ni time tu
Tak larat nak bangun tengok tv
Dok terperuk atas katil dalam bilik je
Zakwan pun Atok & Nenek yang layan

gambar digoogle :)

Tapi skang ni
Setiap Selasa - Khamis jam 10.30pg
TV3 ada ulang tayang citer ni
Best, best!
Memang khusyuk la ngadap tv, haha!

Alololololo....
Patut la ramai suka kat abang Aaron!
Sangat lomentik lorhh..!!
Haha!
Bestnye kalau dpt laki cam Seth Tan tu, hehe
Kalau la... =p
Yang sedia ada ni pun dah cukup2 bersyukur dah
Walaupun tak lomentik, hikhik =p


p/s:
'abang' Aaron, okeh!haha!
'abang' trus! =p


16 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

mungkinkah abph milik dia tahun ni...kita tunggu ahad ni...hehhe

Falsya berkata...

owh abg aaron..hahaha..

Alycia berkata...

mmg layan lah dulu citer ni..

nad, yg bntal peluk mater tu beli kat toy city alamanda.. harga 79.90.. ada 3 saiz, kecik, sedang, besar.. tu saiz sedang...

syawalsimpsons berkata...

wahh bukan main...sama ngan sue dolu time kemaruk citer ni dolu...sama dengan ni...

Zue AnnaLeeya berkata...

tulah psl....
dulu seth tan jd tsunami jap...
termasukla akak.... mmg melekat dpn tv jerk... hahahaha

Salina@IbuAqil berkata...

Hik3!!!!
Abg ai x lomantik cam Seth Tan ni..
Dia lomantik cara dia sendiri..
Sedikit kasar & telus tp lomantik..
AyarkkkkkK!! Hik3!!!
Happy weekend & Take care.. ;)

wan nurul hezrina berkata...

aaron aziz mmg sesuai jadi romantik=)dahlah ensem...sib lakiku takder blog.huhu

eima berkata...

seb baik la tak sampai kemaruk dulu cuma aku berminat nk tgk drama melayu je ..hahahaha

Nad @ MamaZakwan berkata...

@♥cikmOt♥

raenya die ada peluang nak menang :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Falsya

kuikui,abang tau! =p

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Alycia

tu ar, cambest!

ok, thanks for da info alycia!:)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

suke gak ek?
bestkan?
akob ada cam seth tan x? hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Zue AnnaLeeya

bukan kejap je kak tsunami seth tan ni
bersambung ngan tsunami hariz ombak rindu! =p

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Salina@IbuAqil

weewiiit..
kembangkuncupkembangkuncup hubby akak! =p

Nad @ MamaZakwan berkata...

@wan nurul hezrina

kahkahkah,lawak la nurul!
kalu hubby ada blog, abes la...heheh

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima
bakpe tak kemaruk..?
best kot cite ni, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...