25 April 2012

Nayli Tanya, Baju Raya Dah Siap? =p

Kehkehkeh...!
Pandai2 jek MamaZN ni yek!
Mempergunakan nama anak, haha!

Ye, ye...
MamaZN yang sebok2 nak tau, hehe
MamaZN tau, ramai dah buat persiapan awal2
MamaZN tak terkecuali ;)



Ni baju kurung Mbah Zakwan&Nayli yang buatkan
Kain licin, cam panas sket utk Baby Nayli
Dah la Baby Nayli ni cepat dtg ruamnya time panas2, huhu!

Takpe2
Ada lagi 2 pasang baju kurung Baby Nayli, hehe
MamaZN dah siap pos kain kat CuteMum ;)
Nak tempah kat Adik CuteMum
Buat baju kurung untuk Baby Nayli
Hehehehe....
Kali ni sedondon kainnnye dengan MamaZN ^_~

Teruja maknye yang lelebih!
Almaklum dah ada 2 anak dan ada gegurl ni
Memang gini la kot ek
Asek nak 'melaramkan' si anak jek, huhu!
Anak tu bukan ape de hal pun, haha!

12 comments:

Imaan09 berkata...

haha.. perenggan last tu.. setuju 200%..kdg anak tu nek seksa kena pakaikan mcm2 dek kigilaan emaknya..hahaa, sy xbeli kain lg... tgh mencari..ada suggestion y online??

Falsya berkata...

aloh aloh..baby nayli comel sgt pakai baju kurung..gerammmnyeee!!!..

eima berkata...

rasanye baju alisha pun dah siap kot ... sedondon ngan mama die la ...fahim sama abahnye

mummy_ayu berkata...

setuju gak ngan perenggan last tu..Ayu dulu 1st time pakaikan baju kurung kat Iris masa dalam pantang..lum sebulan pun..punya la nak sedondon..masa raya haji...he he he..nasib la dia tak banyak ragam...tapi pakai kejab je pun...pas amik gambar..tukar dah..mummy yg over..

Salina@IbuAqil berkata...

Uishhhh!!
Mestilah duk nak melaramkan si anak kan..
Seronok tgk anak2 melaram ni.. ;)

syawalsimpsons berkata...

sue tak prepare ape pon..boleh tak..kikikik

MRS. K berkata...

best tau nad ni.. slalu bagi sokongan kat kawan2 yang nak bisnes.. tq nad! i love u

lia berkata...

alololoooo lawo nyer Nayli berbaju kurung.... so sweet....

eT berkata...

haaa...2-3 ari ni asik dgr cite org upah baju raya la pulak...adoyaiii

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Hehe..nad mcm papa zareef la..taun lepas die semangat sgt nk wat bj melayu raya sedondon ngn zareef..mklumla, org br nk raya pertama kali ngn hero die kn time tu..:-P

Btw, comel sgt nayli berbaju kurung!!

Cute Mum berkata...

aloo comelnya nayli..
tahun nie maybe dania tak sedondon ngan mummy die..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

comelnya nayli dah berbaju kurung..

itula biasala selalunya mmg mamanya yg akan over excited utk pakaikan sedondon anak2 dgn kita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...