19 April 2012

Hari Ini Hari Saya! :)

Alhamdulillah...
Bersyukur ku ke hadrat Illahi
Kerna masih bernafas lagi
Pada tarikh keramat ini.........

3 series sudah, huhu!



Terima kasih Ya Allah
Atas kurniaan yang telah Engkau berikan selama ini



Moga terus dimurahkan rezki, dipanjangkan umur lagi
Diberikan kebahagiaan
Di samping orang2 tersayang ;)



Bagi mereka2 yang menetap di negeri Perak
Nikmatilah cuti sehari pada 19 April ini sebaik2nya ye, hehe...



p/s :
Kongsi besday ngan Sultan Perak...
Ate, teman seronok bebeno le.. ;)




28 comments:

mamalieyna berkata...

hai dear!

ooooh very2 happy besday to uuuuuuuuuu~

hope ceria selalu, sihat selallu dan murah rezki selalu..AMin....

*bila nk kasi hadiah kt nad ni, blk2 nad je kasi kezutan..ngee~ ssh nak curik masa ke pos office..hu~

mummy_ayu berkata...

happy buzzday dear Nad!! semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & happy selalu.. :-)

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

selamat hari lahir ..moga berbahagia dengan dua orang cahaya mata yang comel serta suami tersayang...
moga allah panjangkan umur serta di murahkan rezeki

@e_da berkata...

happy birthday nad.. semoga diberi kesihatan yg baik dan rezki yg melimpah.... selang 2 hari je kita.. hehehhe

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ari ni warga perak cuti...jeles2...opss nak terlebey sudah...selamat ulangtahun kelahiran untuk Nad, semoga panjang umur & dimurahkan rezeki serta menjadi Ibu terbaik & Isteri solehah....amin...

Sidratul Muntaha berkata...

Allah selamatkan kamoo
Nad!
kita baya la!
tpi tua bulan awak lagi!
ahahaha...
masuk ni dah 2 orang tersilap panggil den kaka!!
aritu Mamaiqy!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Welcome to 3 series
♫Happy Bday Nad♫

Moga terus dilimpahi rezeki & berbahagia disamping insan2 tersyg ♥

zh-ena berkata...

selamat hari jadi :D

amiey lee berkata...

heehehehe selamat hari jadi nad..semoga murah reezeki dan gembira selalu..

wahh daulattt tuankuuuu

lia berkata...

wpon da wish kat fb.... aku wish g skali la nad ek he3...

happy 30th birthday nad.... smoga smua yg ko doakan d makbulkanNYA, amin...

Wanita Mutalib berkata...

HEPI BESDAY MAMAZN!!!!!

ble boleh ketemu nih heeee??!!

moga pjg umur, murah rezeki, dan HAPPYYYYYY selaluuuuu!! :)

MRS. K berkata...

hepy besday nad! semoga apa yang dingini tahon ni tercapai.....

Alycia berkata...

hepy besday nad.. semoga happy slalu disamping family tersayang.. yeyyy, kt punya besday selang sehari jer kan ;)

eT berkata...

eP besday...hehe...3series tu mahal tu...:p

Cho Zila berkata...

selamat hari jadi.... betoi2 harini sedara mara teman yang kat perak seronok bebeno cutikan...

syawalsimpsons berkata...

happy bufday nad..ape yang surprise tahun ni...

sama ngan bufday NINI DOBOT la..kikiki

alyyani berkata...

nad, kenapa selama ni panggil saya kakak? kita sebaya u! anyway, happy 30th birthday to you. semoga sentiasa happy disamping orang2 yg tersayang :)

Zue AnnaLeeya berkata...

hepi beday nad... smoga hepi sokmo dgn insan2 tersayang....

Falsya berkata...

happy birthday nad...;D

~diAhOntHeblOg~ berkata...

happy bdayyyyyy....

noorzie berkata...

Hepy Besarday mamaZN...:)
Semoga dilanjutkan usia, dikurniakan kesihatan yang baik, dirahmati Allah dan bahagia di dunia & akhirat, amin...

@lfidah @dim berkata...

hai nad!!!

happy besday to u..semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia dan segala impian akan tercapai..dah masuk 3 series erk..thn dpn pjg umur kita join pulak yea..:D

Myra Jay berkata...

Happy besday kak, moga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta berbahagia di samping yang tersayang..

MaMa CyDa berkata...

Hepi Besday my dear Nad ...

Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Semoga berbahagia disamping keluarga tercinta ... AMIN!!!

^_^

Imaan09 berkata...

Happy Besday Nad..! semoga y baik2 sentiasa ada berada bersama kamu dan y xbaik jauh dari kamu..!insyaALLAH.

e!ya berkata...

happy besday..smoga bhagia wit fmly tchenta

wan nurul hezrina berkata...

tak perasanlah nad buffday awak.tua dah ek?hikhik..takperlah angka 3 pun cun lagi=)hehe

semoga murah rezeki kay.kita samalah buffday bulan 4.nurul ujung bulan=)

MamaYatie berkata...

wish kat sini plak...
happy birthday Nad!!
3 series dgn 3 org tercinta di sisi..nice!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...