19 April 2012

Hadiah Paling Bermakna & Kejutan Tak Menjadik! =p

Memang hadiah PALING BEST!
Memang menangis!
Memang sebak!
Memang hadiah yang paling bermakna sangat2
Bila dapat tau
MamaZN preknen kan Baby Nayli
Alhamdulillah
Seminggu lepas 19 April 2011, MamaZN dapat resultnya
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/wordless-wednesday-alhamdulillah.html

gmbr digoogle


Tahun lepas
Celebrate birthday ber3 : Mama, Papa, Zakwan
Alhamdulillah tahun ni tambah lagi sorang penyeri hidup

Nayli Az Zahraa


Tahun lepas jugak ada kejutan tak menjadik, haha!
Lawak giler la Zakwan ni!
^_____^
Memang takleh simpan rahsia la

Bleh plak dia balik dr kluar ngedate dgn PapaZN
Sampai2 kat pintu, Zakwan dah jerit2

"Mama, Mama... Kejutan!
Ada kek hepi beday to u!!"




Adoiyai..!
Memang memori terindah la tahun lepas!
Sangat2 indah utk dikenang ;)
Akan adakah kenangan terindah bakal tercipta tahun ini?
Haha!
Jengjengjeng...!
Tunggguuuuuuuuuuu.....!!!



p/s:
Harini masuk hari ke-3
Badan rasa seram sejuk
Nak demam & selesama
Demam 'beralih tahun' kot, ehehehe...

19 comments:

Sidratul Muntaha berkata...

ahhaa..
semoga tak demam.
nad,lps ni jgn panggey kita kakak tau.
aha.
dia lagi tua bulan dari kita!
ahaha

Falsya berkata...

suke tgk gambo baby nayli..jeng3..adakah kejutannyeeeee???...

syawalsimpsons berkata...

ala so sweet..takmo badan seram sejuk ni...nak celebrate bufday mengejut ni..mana la tau kan..kikikik

lia berkata...

ko mmg la nad...

aku ingt ko peknen g td.... terkezut i he3....

lieyalatif berkata...

hepi kalo disuprise mcm tu kan...tapi lieya pun selalu gak jadi camtu, anak yg kantoi kan...penat2 plan suprise senang2 dieorg kantoi sbb excited kot hihihi....

♥cikmOt♥ berkata...

adehh...ingatkan nayli nak pat adik baru tadi...hahaha

ch@ berkata...

bestnya kak Nad dpt seprise. kita ingat tahun ni dpt lg seorang, adik baby nayli. kikiii.

selamat ulangtahun kelahiran kak Nad. demam beralih angka umur tu. hihikkk.

wan nurul hezrina berkata...

nurulpun minggunie rasa sakit urat.kat perutnie mcm keras jer n banyak angin.takutt gak nak g test preggy.huhu.rasa seram sejuk seram sejuklah.

umil nama nayli=)indah jugakkan maksudnya..

MamaYatie berkata...

kekee...akak ingat lagi n3 zakwan bocor rahsia tu...hahaa...

Mamamya berkata...

hepi besday mama zakwan/nayli...semoga sentiasa berbahagia di samping yg tersayang...


ehemm..ehemm...demam bawa berita baik kot..jeng..jeng.... heheeee...

Gieyana berkata...

suspend tul..igt lg srg! Kena2 bb nayli...

Neway hepi bithday yer Nad...

zh-ena berkata...

senyum baca :D

Mrs. Norrie berkata...

Salam..seronok singgah blog anda
Apa kata anda join contest mudah saya...
Hanya meneka gambar dan mana tahu ada rezeki untuk sicomel anda....

clik link nih yer...
http://asranorrie.blogspot.com/2012/04/teka-dan-menanganda-dpt-hadiah.html

Lily@MamaZaraZareef berkata...

best dpt suprise. Kalau papa bdk2 ni tak reti nk seprais2..awl2 dh tanye nk celebrate kat mane:-P

mamalieyna berkata...

haih..dh tua2 nak tukar tahun demam ke?..ekeke... oooh beralih series tu sebenarnya..3 series kan..hikhik..

hrp demam tak menjdi~ dan bakal dapat kejutan best~ laalaa..laa..

ADEEYA berkata...

Makan ubat supaya tak demam :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hehee..sweet jerk zakwan,
bdk2 kan mmg selalunya jujur..

Salina@IbuAqil berkata...

Hepis besday dik nad..
Moga diri mu & keluarga dirahmati & diberkati dunia akhirat..
Amin!!!
Take care & happy weekend yer.. ;)
Ntah2 suprise tgn ni "2 line" lg kot.. ;p
Bdn x berapa nak sihat tu tanda2 gak tu..
Ngeeeeeeeeee!!

eima berkata...

Hepi belated nesday dear...sori ni berkesempatan jenguk...almaklum dok rimah ...tenet main topup je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...