07 April 2012

Gatai Tangan! =p

Dengar2 citer
Blogger ni nak di upgrade kan, kan?
Tapi April bape aribulan ek? Tau tak?

Haritu
Tah nape
Tetibe gatai tgn ni pi klik 'upgrade' tu
Terus blur kejap, haha!

Halus mulus btul tulisannye!
Kurus2! Huhu!
Mungkin tak biasa kan?

Tapi naseb baek bleh kembali pada asal
Baca kat blog sape tah
TQ ye! Hehe...

Just klik tanda setting kat belah kanan atas tu (sblh language)
Pastu klik kat Old Blogger Interface
Siap! :)



3 comments:

ShidaGhazali berkata...

assalam

yg kecik satu hal, saya lak bila tukar langsung xleh nk update, bila klik new post, kuar blank page je, trus tukar yg lama

mama rifQy berkata...

kite pon mmg sgt2 gatai tangan!!!! apstu mule la terhegeh tak pahamm

Petak Bunga berkata...

ngg tak ingat pun bila tarikh kenal.. bila jumpa.. kdng2 bila nikah pun lupa.. konfius nga tarikh sanding.. ha..
btwn happy aniversary. cinta nan suci ke jannah insyallah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...