16 April 2012

Deal Murah! | RM78 (worth RM270) Di Tiara Beach Resort

Memang sangat murah!
Dari RM270
Hanya bayar RM78 jek utk 6 orang!
Memang deal yang sangat best!
Info penuh KLIK SINI



Tapi ingat!

Sebelum bayar apa2
Baik la tgk highlights dulu
Deal ini hanya sah utk weekdays, huhu!
Dan tak termasuk entrance fee utk theme park, huhu lagi!


Tapi kalu ada yang tak berapa nak kesah pasal cuti
Apalagas!
Jangan lepaskan peluang!!
Karang dah sold out pulak, huhu!

Info penuh KLIK SINI

16 comments:

lieyalatif berkata...

ish offer yg menarik ni...harge mmg sgt2 murah tuuu.....tapi sah2 le kene amik cuti kerja kan.....takpe laa demi tgk anak2 hepi heheehe.....lieya pun selalu ke sini...mmg tak dpt harge offer nieh....

nami_nikiysa berkata...

salam...kite silent reader akak... selalu singgah blog akak sebab nak tengok zakwan & nayli yg comel tue..hehe kite nak bagi cadangan (memandai je)...ape kate akak ajar cara-cara membeli deal nie...kite slalu tesangkut kat buat bayaran...lepas tue terus blur...tak tahu nak buat ape..sob! sob! tolong please~~ hehehe

amiey lee berkata...

huhu bestt nye tapi weekdays huaaaaaa

eT berkata...

waaahhh...banyak jenjalan yer...hehe

mama tisya berkata...

tgk gk deal ni tp tula weekdays je..hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

menarik gak tp itula x termasuk entrance fee utk theme park pulak..

PUANSTOBERI berkata...

Mmg g time weekdays adalah bes. Org tak ramai :D

Nad @ MamaZakwan berkata...

@lieyalatif

try la lieya..
best bawak bebudak :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@nami_nikiysa

oo, ye ke?
insya-Allah nnt akak up stori pasal ni ek
thanks sbb selalu stg 'cni'
rajin2 dtg cni ek! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@amiey lee

tu la pasal amiey..
weekdays lor..!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eT

yg ni kite tak pegi
tolong share jek, hikhik

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mama tisya

tu la pasal..
weekdays la kak amy....

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY

tu la..dah la entrance fee ke theme park tu mahal ;p

Nad @ MamaZakwan berkata...

@PUANSTOBERI

btoi jugak tu!
tak ter pk plak =p

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

selalu deal2 camni ada je syarat2 yang tak disukai....nama pun murah kan

Tanpa Nama berkata...

brp harga theme park..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...