25 April 2012

ByeBye Malaysia!

Bye-Bye Malaysia!
Next month kita jumpa lagi...

Hamboi!
Cam MamaZN plak yang nak meninggalkan Malaysia
No, no, no...!
Bukan MamaZN atau PapaZN tau Zakwan mahupun Baby Nayli

Tapi Wak Ijam
Bapak sedara Zakwan & Baby Nayli
Satu2nya abang PapaZN

Adek bradek PapaZN sume ada kecuali yang bongsu
Mak PapaZN pun ada, ikut menghantar skali


Wak Ijam berlepas ke USA atas urusan kerja
Pada 21/4/2012 aritu
Kami sempat la pi menghantar kt KLIA kejap
Without Zakwan

Atok & Nenek dtg umah Aunty Wawa
Cam biasa, Zakwan akan bersama Atok & Nenek

Tu pun kami bertiga dapat jumpa Wak Ijam kejap je
Sebab PapaZN pi main futsal dulu
Flight pukul 1pg
Kami tiba kul 11.30mlm
Wak Ijam nak check-in kul 12
Dapat la jumpa 30minit, huhu!


Moga selamat pergi dan kembali ye!
(FM jangan lupa, haha! =D)


Dah la dapat jumpa Wak Ijam kejap je
Dapat jumpa adek bradek lain pun sama la jawabnya
Baby Nayli pun dah meragam
Nak wat camno, huhu!
Nanti2 kita jumpa lagi ek! :)



Ni baru menghantar orang ke luar negara
Atas sebab urusan kerja
Kalau atas sebab nak menunaikan haji @ umrah
Hai... Lagi ramai kot yg ikut menghantar sekali, hehe
Takpe2.. Amik berkat kata org ;)


p/s:
Bila la ada orang nak 'menghantar' kami plak ni?
Huhu! =p

6 comments:

eima berkata...

bagus sedara mara kan mengantar gini ... nk pegi pun rasa syok je ...

MamaYatie berkata...

lorr..suspen jerk..hahaaa
semoga selamat pergi selamat kembali yer..

mama rifQy berkata...

ingatkan nad nak g bercuti kat obesea lak!!hehehehhee

syawalsimpsons berkata...

egatkan nad nak G mana2..kikiki

lieyalatif berkata...

betul2...lieya suke ayat amik berkat tu....mane tau kan,nanti2 turnkite plak di hantar kat airport...

Falsya berkata...

bestnye dpt gie obersea..;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...