26 April 2012

BENGONG!

Bengong!
Memang bengong!
Memang menguji kesabaran betul!


Perasan tak kt MamaZN arrow kan tu?

24/2/2012 00:00 No One At Home
Hantar 24/4/2012 - OK lagi
00:00 (12 tgh malam) - Hantar brg tgh2 malam buta??
No One At Home - ???? Mula la geram ni!
Tak boleh ke call dulu sblm antar
Cakap nak antar sekian, sekian
Pukul sekian, sekian kami sampai
Susah sangat ke?

Ni tak...
Dah la takde sebarang panggilan telefon dibuat
Pastu
Tetibe update kat E-tracking depa
Kata 'no one at home'
Pandai2 pulak...!

Dah komplen, dah banyak kali called kurier depa ni
Baru la ada feedback
Kalu idakk.... Haram!

Malam tadi baru la 'barang'nya sampai
Bila tanya driver, 'btul ke ada dtg kul 12 tgh mlm?'
Jawapan driver tu :
Eh, takde la.. Tu dah luar waktu kerja saya...
Saya pun nak rehat jugak
Pulak!



p/s:
Panas jek hati!
Naseb baek weekend ni nak pi Cuti2 Malaysia ;)

10 comments:

zh-ena berkata...

selalu guna skynet jea

lia berkata...

ayooooo ingtkan courier gini ok sgt...

mummy_ayu berkata...

mcm mana la leh jadi mcm nie? memang la panas....

Falsya berkata...

wat hal la G-Dex nie kan nad..xpe2..tamo marah2..weekend gie release tension..hehe..

eima berkata...

komplen je kat company die .... ngok ngek betui la..bkn free ok .. perkhidmtan berbayar

Imaan09 berkata...

GDex nye online tracking system y plg mngarut skali klu nak tau! huhuuuu..

Sidratul Muntaha berkata...

gitu pulak?
mmg bengong.

Prince of Noob berkata...

sabar ye... sian dia... btw done follow - noob

mamalieyna berkata...

system dia yg mengong tu..haih..pelik betul!

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

aik ada gak service kol 12 tengah malam ek...pelik2 tapi selalu kalo tak deorang kat rumah dia akan call kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...