24 April 2012

Aktiviti PENGUBAT DUKA ^_^

PapaZN pun cuba memujuk
Nak pi Jusco Cheras Selatan ke atau PKNS Bangi?
Dua2 MamaZN takmo
Malas la nak jalan jauh2 dah, huhu!
MamaZN ajak pi Alamanda jek

Nak pi makan lunch ngan Aunty Wawa & Nenek & Zakwan
Rindu sangat kat Zakwan!!
Atok Zakwan pun ada kat Alamanda gak
Tapi Atok ngan kawan2 Atok
Ada diskusi, hehe...


Selain dpt jumpa Zakwan
Yea, menda ni jugak berjaya menyejukkan hati yg kuciwa ;)



Mc Flurry Horlicks uols! ;)
Sedap tapi manis gilos!
Nak rase punye pasal
Sbb terpengaruh dgn entry si dia ^_~



Lepas makan2 kt Rasamas
Aunty Wawa & Nenek Zakwan pi GM Klang
Bersoping! :)
Malas nak ikut, kami pi jenjalan kat Alamanda jek, hehe

Ada pulak Toyota buat event kat tgh2 tu
PapaZN haruslah menjejak, hehe
Saje2 ngetest Avanza baru
Best banget, huhu!



Pastu sementara tunggu Atok Zakwan abes discussion kat OTWC
Kami pun kasik chance la kat anak bujang tu
Main playground kat dpn OTWC




Zakwan cam biasa la...
Masa orang tak ramai, die sonok la nak main
Bila dah ramai bebudak main skali
Die dah takmo join dah, huhu!

9 comments:

@e_da berkata...

nad tahniah menang coach wristlet kat blog babyibu.... huhuhu

eima berkata...

mmg leh release ... syok berjalan kan ....lama gak dah tak pegi alamanda walhal blakang opis j e...hehehe

lia berkata...

x brani nak try flurry horlicks tu sbb aku mmg xminum horlicks he3

syawalsimpsons berkata...

x pe la..pengubat jiwa...

zh-ena berkata...

sedap ker..sbb ena tak suka sgt horliks

Bionic women berkata...

nayli dah besar, tapi still xder peluang nak g tengok..huhuh

mama rifQy berkata...

kalo g bersopping mmg tenang!! ehhehehehe...kan nad??

mama rifQy berkata...

percaya x nad..kite xsuke sangat MCflurry

Imaan09 berkata...

Sedapppkan!suka sgt perisa horllicks tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...