10 April 2012

AEON MEMBER CARD | Saya Juga Sudah... Anda? ;)

Lepas plan asal ari Sabtu tu kureng menjadik
PapaZN ajak la pi Jusco Equine
Best la kan? Hehe
Takde la dok terperap jek kat umah ;)

Yang tak bestnya
Jumaat sebelum tu ada J-Card Day rupanya kat Jusco
Awat la tak tau, huhu!
Takpe la, takde rezki
Save sket fulus haha!

Dan paling penting
Dah pun tukar kad Jusco yang lama kepada yang baru
Malas dah nak jadik supplementary Aunty Yaya
Nak amik voucher Jusco, Jusco tak bagi
Sebab
Orang yang pegang kad principal jek bleh amik voucher tu
(MamaZN tak tau pasal ni! =p)

Buat yang baru trus
MamaZN jadik pincipal, PapaZN jadik supplementary plak
Senang citer, hehe
Tapi cam lambat la sket point nak bertambah
Sebab shopping mesti sama2 ngan PapaZN ^_^


Abang Zack yang tolong pilihkan kad ni
Abang Zack cakap,
Papa punye ada kumbang, Mama punya ada gmbr bird :)

Dah lepas buat kad baru
Saje je la jenjalan kat tmpt baju2 budak
Tapi takde yang menarik sangat
Ada la 1
Dress Baby Kiko
Comel banget!
Tapi tahan napsu kejap, huhu! Tunggu sale jek nanti, hehe

Pastu MamaZN & PapaZN nk cari seluar jeans
Dah jumpa
Mintak potong bawah tu
Sementara nak tunggu siap
Kami pi makan dulu

Tanya Abang Zack, nak makan apa?
Kita makan KFC la Mama... Saya lapa ni!
Hemmmm, ok2 kita ikut cakap Abang Zack la
Walaupun PapaZN dah jeling2 keni rojes
Dan MamaZN dah senyum kambeng, haha!
Demi anak, mak pak ikut kan je la, hehe...


Sedap gak Krushers KFC ni
Tapi takleh lawan Mc Flurry kot, hehe
Selera memasing.....



Kawan2...
Dah tukar kad Jusco yang lama kepada AEON Member Card?

6 comments:

MRS. K berkata...

haitu dah try krushers stoberi kfc.. ermm.. kureng skit kot.. mcd lagi sedap..

ytekecik berkata...

ada..tp lame nyer..tak update lg... lg pon jarang shopping kat jusco..slalu kat tesco...

eB ezrin berkata...

nk tukar charge braper?
last wik gi drg x ckp pn. kalo x, dh settle. hu3

eima berkata...

dah lama dah tukar .. bkn aku tp enpanjang yg buat ...

wan nurul hezrina berkata...

nurulpun nak tukar kadlah.nurulpun supp.kad.nak buat atas nama sendiri plak.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ahad lepas dh plan nk tukar aeon card ni kat jjbt tp malangnye kad habis stok..tensi jugakla..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...