09 April 2012

ABPBH2011 | Kan Dah Kata.... ^_~

.... Mr AA yang bawak balik Nissan Teana tu! ;)
Tahniah, tahniah!
Tak sia2 saya tak vote, haha!
Tapi ada sedikit kuciwa la
Bila Mr. AA ni tak menang utk Pelakon Lelaki TV Popular
Tapi takpe
Kemenangan Paling Popular telah mengubat rasa kuciwa itu, haha!


Senarai keputusan :

Pencapaian Sepanjang Hayat Dato' Sheila Majid

Artis Baru Lelaki - Botak
Artis Baru Pompuan - Tasha Shilla (alaaa....! =p)
Artis Duo / Berkumpulan - 3 Suara (yeay!)
Pengacara TV Lelaki - Zizan (fuiyoo..!!)
Pengacara TV Pompuan - Fara Fauzana (maniss..!dah slim!)
Penyampai Radio Lelaki - FBI (suka! tapi pak nil watpe tu..? errr...)
Penyampai Radio Pompuan - Fara Fauzana (best!)
Penyanyi Lelaki - Hafiz (igtkan FT!)
Penyanyi Pompuan - Yuna (sape tolong amik trofi dia tu?)
Pelakon Lawak Lelaki - Johan (yess!)
Pelakon Lawak Pompuan - Didie Alias (emmmmmm...+_+)
Pelakon TV Lelaki - Fizz Fairuz (terkedu!)
Pelakon TV Pompuan - Fasha Sanda (heheh..)
Pelakon Filem Lelaki - Aaron Aziz (sukaaaaaaaaaaaaaa!!!!)
Pelakon Filem Pompuan - Maya Karin (baju die gojes sangat!)

Paling Popular - Aaron Aziz! ;)

Best, best!
Korang suka tak keputusan ABPBH kali ni?

6 comments:

mamalieyna berkata...

hehe..penangan Ombak Rindu la ni.. ^_^

apapun kita terima je semua keputusan pemenang mlm td..rasanya ok je kot..

eima berkata...

suka??biasa2 je ... tp betui la tekaan CM pasal aaron ni

~diAhOntHeblOg~ berkata...

yeayyy...AA menang..

amiey lee berkata...

memang baju maya tu gojes giler....

yang part fasha sandha tu huaaa...nk nora danish..tentang dhia lg bestt dr cinta elysa hahahahaha
(sbb tak tengok cinta elysa kan..)

Falsya berkata...

yeayy!!..abg aaron menang!!..;D

mama rifQy berkata...

didie aliassss!!!!!!!! tak sukeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...