16 Mac 2012

Yeay! Dah Balik! :)

Ingatkan Atok nak antar Zakwan petang2 sket
Tengok2 kul doblas, Zakwan dah balik umah dah
Sukaaaaaa sangat!


Balik tu
Sampai2 umah jek
Zakwan trus meluru ke arah adiknya
Terus dicium2 nya Baby Nayli
Baby, Abang Zack dah balik
Abang Zack rindu kat Baby
(ni betul2 tau, bukan ayat rekaan =p)

Adui.. Syahdu!
Terserlah kasih sayang seorang abang pd adiknya
Atok belikan Zakwan DVD Cars 2
Zakwan tengok citer sampai tertido2
Bleh plak MamaZN perasan
Zakwan tido sambil pegang kaki Baby Nayli
Alolololo, comel!

Ada 1 ayat kelakar Zakwan selalu cakap ;)
Jangan nanges anak Abang Zack...
Hahahaaha!
MamaZN tegur la, bukan anak.. adik!
Zakwan balas balik, Mama yang cakap anak!
Adeyh, Zakwan, Zakwan... Lawak btul!
Mama explain la
Baby kuar dari perut Mama, Baby anak Mama la..
Macam Zakwan jugak, anak Mama ;)


p/s:
Naseb baik Zakwan tak tanya
Cemane baby bleh kuar dari perut Mama?
Hhehee... Blum masanya lagi kot ;)
Takpun,
Baby anak Papa jugak ke?
Nape perut Papa tak kecik2 cam lepas baby kuar dari perut Mama?
Hahahaah.. Haru! :D

11 comments:

Wanita Mutalib berkata...

bijaknya zakwan!!!! :))))

syawalsimpsons berkata...

mmg haru kalo mau jawab soklan camtu kan...naik fenin kiter ni...

MrS. F!zA berkata...

budak2 pon thu perasaan rindu..dlm sonok duk main pn msti dlm hati dia igt adik dia ..

@e_da berkata...

so sweet pandai syg adik dia kan

Falsya berkata...

amboi..rindunye abg kat baby..sweet sgt2..;)

eima berkata...

comey wawan ni ... aku rasa besar nanti orgnye sgt romantik ok ...

fahim pun slalu keta adek die tu anak die ... even dah explen ttp akte tu anak die ... sbb anak mama anak abg ayim jugak ...sweet

mummy_ayu berkata...

ala sweetnya....touching gitu tapi part dia ckp anak abang zack...kelakar jer..tapi ye la..bebudak selalu ikut apa yg kita ckp...

Alycia berkata...

budak skrg dh bijak bercakapkan.. smpai kt pun xboleh nk jawab.. tak terjangkau dek akal langsung hehe..

lia berkata...

alololoooo touching seyhhhh Zakuan ni....

good bro la...

sue zainun berkata...

haha jenuh nak meng explain kalau zakwan tanya macamtu..

ch@ berkata...

hahaaa. itu kalo, mama kena mantapkan ilmu di dada utk menjawab sklan abg zack secara berkhemah. jika tersilap kata, dia akan ingt sehingga masuk sekolah. lagiii parah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...