21 Mac 2012

Wordless Wednesday : Kedudukan KAMI Dalam KERETA :)

Zakwan kat depan
Kalu masa segar bugar, dia dok kat tengah2
Bila dah ngantuk, dia tido la kat krusi sebelah PapaZN
Tu sbb krusinya dah dibaringkan siap2

Baby Nayli plak dlm carrier tu
Sampai terlentok2 ha..!
Cermin tingkap tutup ngan kain lampin


MamaZN plak kat sinun
Tmpt yg Zakwan nengok tu ha..
Hehehe...
Mmg situ jek la tmpt MamaZN
Situ tu jek.. Yang space kecik n sempit tu
Haha!


p/s:
Papa, cam kene tukar kete jek, hehe ^_~

8 comments:

Imaan09 berkata...

saya, ada anak je, terus rasa Savy xmuat..tukar Avanza.. hehe.. ye laa, nak balik kedah selalu..buh stroller 1 je, terus xbleh masuk apa pn y lain..hehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

comel je aksi zakwan...

syawalsimpsons berkata...

mmg space sempit N kecik kan...macam sue luas melebar lagi kat be;akang..syawal sebok la nak duduk depan...mmmm....nnt kalo sue dah ada sorang lagi macam nad ni...alamat mmg tempat sue macam nad la...kikikiki

ADEEYA berkata...

Tukar kereta besar kan MamaZn :))

Falsya berkata...

sian nad...tersepit ujung2..kene hint2 tukau kete lg besau nie..hehe..

Mummy GreenyHouse berkata...

pelan dlm keta sama mcm saya je ni..
sy sokong tukar kete!

nasib la zack tu duk baik2 kat depan kan.anak sy yg first ni, kejap nak duk depan, kejap nak duk belakang dgn baby n mummy...haish! dah la ruang terhad kan... :p

ch@ berkata...

hahahaaa. esok anak tambah, tukar kereta lagi, tukar kereta besar terus senang. waja pun hampir je tak muat bila pergi shopping.

Em's Family berkata...

tambah lagi sorang, dah kene beli kerete baru la pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...