07 Mac 2012

Wordless Wednesday : CUTEST KID EVER! :)

CUTEST KID EVER!



Beli minggu lepas ;)
Saje nak kasi sepasang pakai sama
Ni jek yang seswai
Abang Zack pakai saiz 6T
Baby Nayli pakai saiz 2T!
Hebat tak hebat!
Tak padan dengan umo, baru 2bulan! =P

Geram kat Zakwan!
Suka beno amik gambo tayang gigi ghupe tu!
Comey sangat le tu kununnya!


Cutest Kid Ever! :)
Di hati Mama dan juga Papa
^_^

12 comments:

mamalieyna berkata...

memang cute..nk cari lg baju sedondon..nmpk comel dua ebradik! ^_^ suke3x..

@e_da berkata...

comel sedondon!

sue zainun berkata...

wahhhh suka la tgk pic ni..comelnyer dua2...hehehe

MrS. F!zA berkata...

mak aih nayli pakai saiz 2 thn..hahaha seb baik nayli bambam..kalo tk lg besar nmpk baju tu

mummy_ayu berkata...

memang cute....suka pakaikan bau sama mcm nie kan bebudak..sweet jer..

Sidratul Muntaha berkata...

hehee...
si abang long plak senyum sengih bagai..
rambut nayli mcm rambut lelaki la.
seb baek acik ingat kamu ni pmpuan..
takper sayang..
nnti dah pnjng,boleh buat tocang.
lawa!!

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Hehe..mmg cute pon dua2 nih..^__^..suke tgk anak2 org bersedondon..Zara ngn zareef mmg tk byk bj sedondon corak sbb si kakak lebih suka pakai dress..hehehe

Imaan09 berkata...

seronoknyaa.. saya pun bercita2 nk pakaikan pasang2 mcm ni..hehe..
mmg cutest KIDS ever laa budak 2 org tu..
GAP ke nad?

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

comel sangat2...

kayyana berkata...

eee.. bju sama lah.. heheh.comelnyer baju die.

ch@ berkata...

comel dan nak like banyak-banyak. i love sedondon. hehehe. oren lagi tu, very the cute la. bkn hati mama je, tapi kat hati aunty cha gak.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg cute sgt sedondon..

bila dah ada anak 2 ni, k.eija pun suka pakaikan anak2 baju sama sedondon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...