15 Mac 2012

Sket2 Macam Muka Papa, Sket2 Macam Muka Papa...

... Macam muka Mama takde ke..? Huhu! ;(

Tu la dia...
Sejak Zakwan baru lahir
Sampai la ke Baby Nayli lahir
Mesti ada yang telek2 muka
Pastu...
'Eh eh.. Cam muka Papa dia la..!'
'Sebijik muka Papa la..!'
'Ni memang muka Papa masa kecik ni!'

Huhu!
Saya sebagai mak budak2 ni
Yang membawak ke hulu ke hilir selama 9 bulan ++
Pastu merasa sakit nak bersalin, nak kene jahit
Pastu kene plak berpantang
Takdak sape pun kata macam muka maknya...?!!
Sedih.... ;(



Kengkadang tu terasa kecik ati la jugak
Lagi2 la masa Zakwan lahir
Sume nak dibanding2kan
Tengah2 pantang bleh plak la makan ati, huhu!
Naseb baek tak lama
Tah dpt kekuatan dari mana tah, hehe
Dari diri sendrik gak kot ^_^

Bila dah lelama, OK dah
Malas nak amik port bab2 camni
Tu sbb bila Baby Nayli lahir
MamaZN dah kuat semangat dah nak hadapi
Statement2 gitu, haha!!
Kebal le kunun
Luaran saja...
Dalam hati tetap ada taman (blueekk..!! =p)



p/s :
Orang kata...
Kalu muka banyak ikut ayahnya
Sejuk...
Alhamdulillah
Tapi MamaZN tak pasti la sejuk tang mana
Tolong explain sket... ^_^

14 comments:

Wanita Mutalib berkata...

mamaZN.
memang muka papaZN.
ate caneeee :)

kna dapat sorang lagi la nih ngeeeee

syawalsimpsons berkata...

org pon ada kata yang kalo anak pompuan ikut bapa sejuk jee...baik nnt..tapi kalo anak laki ikut muka bapa..org kata panas...macam en asbeen ngan FIL sue..agak panas sikit...tp lelama ok...kikikiki...MIL sue pon kata camtu gak..kikiki..tp entah la...syawal dolu kuar ddk atas peyot...sebijik potostat muka en asbeen...tapi dah beso ni..kengkawan kata dah ikut muka sue pulak..kakakakakka...entah la....baka sama2...sama berjuang...tu yang sikit tang sini..sikit tang sana...kikikiki

♥cikmOt♥ berkata...

haah muka papa la...lalala larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ADEEYA berkata...

Heheh memang dua2 ikut muka papaZN :))

Mummy GreenyHouse berkata...

hehe...biasa la tu.
dah hari2 time pegnen asyik pandang muka papanye je, ikut la muka papanya.. (psst...kalau msa pegnen pandang pic muka aaron aziz ke..maya karin ke...agaknye ade la iras2 aaron aziz or maya karin kot..hahaha)

apepun...ur baby sgt kiut n bam2! :) gerammm!

CaDLyNN berkata...

a'a baby nayli ikut muke papaZN..hehehe..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

jgn merajuk ke mama...hahahaha buruk rupe org tua majukkk...hahahahahaa kena lempang lelaju kang aku ni...sorry mama...hahahahaa

Alycia berkata...

hehe.. photostat muka papa yer..

Zue AnnaLeeya berkata...

wohhooo... komen akak pon ader tuh... muahhaaaa....
abis nayli mmg dah rupe papanya kan????
jgnla majuk plak nad... hehehe...

akak pon sama nad... 3AZ tuh seme org ckp menurun si abah 3AZ tuh...
haishhh... kita yg penat2 bwk perut ke hulu hilir kan??? huhuhu...

ummiaqeef berkata...

same la..aqeef pun org ckp camtu..same cam abah dia..xtau la adik dia nti cam muka sape lak..hehe

lia berkata...

kot gitu.... fallah la slalu makan hati... smua kata Amsyar c&p muka aku wakakaaaa

wan nurul hezrina berkata...

mmg muka papa n abangnya.mmg nyata serupo!

Nadiah Sidek berkata...

hihi..sabar ye. nanti anak ketiga ikut muka mama pula kot ;)

ch@ berkata...

sejuk tu means, pangai dia boleh handle la. dgn bapa biasanya dia akan rapat. like auni, dia mmg ikut abi. dah besar ni dia ikut kita sikit tu yg asyik nak bertekak je. anak lelaki, biasanya sejuk dgn mak. alah, takdehal la anak2 tetap dgn mak jugak. walaupun rupa bapa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...