02 Mac 2012

SHOPPING | Best Kalu Hubby Yang Ajak ;)

Ari Selasa aritu
PapaZN ajak jenjalan pi AEON Bukit Tinggi
MamaZN sangat hepi
Hehehe...
Sapa yang tak hepi kalu dpt jenjalan kan?
Apa lagi tmpt soping2
Kehkehkeh...

Lagi 1
Feel dia lain sket tau
Kalu kita ajak dgn hubby yg ajak
Kalu kita ajak, mungkin ada perkara2 yg takbest berlaku, huhu!

Tapi kalu hubby yang ajak
Sebagai reward sbb asek dok umah jek
Feel dia beeeeeeeeeeesssst sgt, haha!
^_^


Takde beli pape sangat pun
Sebab sale dah abes dah masa kami pegi, huhu!!!
Tapi dalam takde2 sale tu
Sempat gak la merembat tshirt Miki utk Zakwan,
T-shirt PapaZN 2 helai (RM25x2)
Dengan cardigan utk MamaZN harga RM10
Haha!
Jadik la... ;)



TQ PapaZN!
Nanti kita jalan2 lagi ek! =p
Tak best sangat jalan malam2
Walaupun tak ramai orang tapi masa terhad
Nanti kita jenjalan waktu weekend ek!

8 comments:

MRS. K berkata...

hahaha.. mmg feel die lain...

mamalieyna berkata...

hehe...betul3x...setuju3x.. ^_^

alolo..sempat posing kt mall ek..comel~

syawalsimpsons berkata...

sue pon sk gak shopping2..kikikikii

Cute Mum berkata...

syoknya dapat shopping..
kami dah banyak kali plan nak pergi shopping baju dania..
banyak yang dah kecik, tapi asyik bz jer..
kesian dania..

Zue AnnaLeeya berkata...

nad.... soping dan jln2 tuh terapi tau....
nak2 lagik klu hubby yg ajak...
mmg besstttt sgt... hahaha

eB ezrin berkata...

x terserempak plk kiter yer? :)

wan nurul hezrina berkata...

nad dah semakin slim=)selalu gak g alamanda tapi tak plak terserempak ngan bloger2=)huhu blum ada jodoh

kayyana berkata...

kak nad nampak kurus lah... ke.... amek gambo side tepi nih???? hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...