08 Mac 2012

SEEFOOD! | Jom Tengok Reramai! :)

Arini dah start kat tv besar kan?
(Zakwan : tv besar = panggung wayang)

Jom la reramai pi tengok! :)
Hehehe

Tengok iklan cambest
Made in Malaysia kot!
Tapi cam dah setanding antarabangsa!!
Sape lagi nak support kalu bukan kita!!!
Semangat, semangat!
Tak padan dengan ada budak kecik!
Tapi tu la
Dari 2 minggu lepas kot asek ada jek iklannya kat tv
Sampai Zakwan pun tetiap ari asek ajak tgk kt tv besar!
PapaZN yang cepat cair dgn anak2 tu pun
Dah bagi green light, hehe
Yess!!


So, PapaZN...
Jadik ke kita malam ni? ;)

7 comments:

syawalsimpsons berkata...

syawal tengok TV besar esok...john carter kot..kakkakaka

Kamsiah berkata...

salam kenal...
kena pujuk baik2 punya hehe

Mummy GreenyHouse berkata...

nak tgk jugak! mak lagi excited lg anak kan..hahah.
anak sy pun asal tgk iklan ni kat tv nmpaknya sgt teruja. nnt dh tgk, update la best ke x ea..~♥

kayyana berkata...

kene g tgk tau kak sbb filem ni mmg hebat.. daripada Malaysia. die dapat geran dr kementerian sains teknologi dan inovasi.. team yana yg evaluate application die.. hehehehe

~diAhOntHeblOg~ berkata...

cm syok je ni..nk tgk la nnt..

eima berkata...

mmg cam besh kan ... memula tgk cam tak caya itu made in malasia tp bila tgk scene ade wau .. harus percaya ....


HFMD pun boleh kena klu dok umah ... cth pi tmpt ramai org ... shopping complex ke ... genting ke .... memana je la ...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

heee..sejak tgk preview filem ni kat wayang arituh zara mmg dh semangat giler nk tgk..akhirnye kuar jugak citer ni..mmg nk sgt tgk esp lepas tau filem ni filem mesia..masa tgk preview arituh mati2 ingat filem oversea..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...