13 Mac 2012

Saya Pun Ada CANVAS PHOTO! ^_^

Comey banget!
Ramai kengkawan yg komen comey gak kan? Kan? Kan?
Heheheheh...

Bila Baby Nayli dah ada
Abang Zack takkan takde kot
Mesti ada jugak
Tapi kali ni kena bayar la, hikhik =p



11 comments:

eima berkata...

alahai ... nk wat gak la ...... gambo baby newborn kan ... hehehehe

mummy_ayu berkata...

Ian & Iris memang dah ada dah ada dah canvas sorang satu..pic masa kecik2 dulu..and baru nie buat pic diaorang berdua...nak buat gambar family jer nanti..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

cantik...
tapi sellau tgk harga dia ratus2 ...
tinggin gak buat tuk anak2 kenangan sepanjang masa hehhe

Nana berkata...

ala tomei2
kita xpenah ada photo canvas

~diAhOntHeblOg~ berkata...

wah2...comel nye..suke la nengok photo canvas kan..mcm nk buat gak tuk rumah..hehe

ch@ berkata...

mahal tak kak? nak buat jugalah, esok-esok masuk rumah baru boleh sangkut. memory.

mcm muka baby nayli je tu. hehehe, ampun kan aunty abg zack.

wan nurul hezrina berkata...

lahaiii lawo nad..daku nak jugak..tuh kalau letak kat bilik tido mesti cun!

Falsya berkata...

alaa comelnye baby nayli dlm photo canvas nieh..classic betul..

Gieyana berkata...

Sweet! Igt nk wt gak for family 6t..:)

ibuhebat berkata...

awww.. chomelnyaaa.. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mstila dua2 kena ada kan..
comei sgt..

dari sehari ke sehari nak buat, x terbuat2 lagi..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...