09 Mac 2012

SALE Situ Sana Sini ^_^

SALE sesaje!
Best btul kalu ada duit berkepuk2, huhu!

Macam2 sales ada tengok kat SINI
Tapi yang paling best dan teruja sket buat MamaZN
Adalah yang ni :-

Mad About Kids Sale Happening ONLY at Parkson!!

Tapi kat 3 lokasi jek
Pavillion (tah bile la kami nak jejak)
KLCC
1 Utama

Kan best kalu kat Alamanda pun ada, huhu!

Pastu nampak plak sale yang ni :-

Ikea Sale - Look Out for RED
Sangat teruja hokeh..!!

Lama nya tak pi Ikea
Masa preknen dolu2 asek pegi jek, hehe...

Dengan yang ni :-

Baby Carnival Sale
Bertempat di IPC (Ikano Power Centre)
Sale sampai 70%!!!
Peratusan itu yang buat MamaZN eksaited tu!



Haaa...
Dah dekat dah tu
Ikea, IPC dengan 1 Utama
Bleh terjah la kot kan
Sebab dekat2... ;)

OooOOOoooOOO
Bestnye kalu ada duit berkepuk2!!!

Ajak PapaZN...?
Konfem!
Konfem dia tolak awal2
Alasan : Jalan jem, orang ramai, penat jaga budak!
Adeyh, tau dah....
;(

8 comments:

♥ Elin ♥ berkata...

hahhahah kalau suami elin dia ckp mcm nih

" waahhh pantang nampak sale kan.habis licin duit sy awk nak sapu..gaji awk peram dlm bank eh"

hahhahha...

kayyana berkata...

alasan husband akak sme je dengan alasan husband yana..even weekend ajak jenjalan kt kl pun takmo.. alasan..jalanjem.. susah nak parking.. pening pale nak jg anak.. sbb anak kami ni suke kira jalan.. hehehe

eima berkata...

semua tmpt dinyatakn kat atas tu aku tak penah pegi lagi kesian ...huwwwwaaaaa....

pesal tak kat alamanda je...sronok kan klu duit berkepuk ..shopping bj gegirl je...sronok2... bj abg ayim dah byk dah tak yah sopping hehehe

lia berkata...

alasan papaZN sama la dgn fallah hu3... so baik x yah ajak, nnt naik hangen ja ;p

azleen berkata...

fuuhhhh bestnyer...

Sidratul Muntaha berkata...

nad
kukus pun boleh cake tu
1 jam
kukus mcm bese
tpi pastikan tudung pengukus tu ditutop dgn kain tuk elak air dari menitik

mamalieyna berkata...

weaa menarik!! teruja jgk, tp confirm kena tolak awai2 gak..huu~

*pss jgn lupa sopingkan tuk k.eina eh..hehe~

mama rifQy berkata...

ade duit banyak mmg best la nad!! huhuhu..bile ntah nak g shopping!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...