14 Mac 2012

Penangan VANILLA COKLAT ^_~

Malam tadi kan last episode utk Vanilla Coklat
Kawan2 sempat tgk tak?
Hheheehe...
MamaZN tgk ;)
Dah 2 episod sebelum ni terlepas
Last episode kene tgk!

pic : google


Kami tgk dalam gelap, hehe
Sebab 2 orang budak ni awal2 dah beradu, huhu!
Sambil tengok citer ni
Sambil tersenyum2 sendrik la..
Suka Amir yang nampak cam romantik tak romantik tu
Takde la romantik mana
Tapi ayat2 dia tu mmg cair la, hehe
Pastu suka tgk si Zara jugak
Manja2 gitu!
Bukan ngada2 tau, haha!
Kalu dulu masa dia jadik Fiona, mmg menyampah sangat2!
Tapi bile jadik Zara, suka sangat2 le pulak, haha!

Dalam2 gelap tu
MamaZN sajek la tgk PapaZN
Nak tgk die buat apa...
Rupanya senyap2 dia layan gak Vanilla Coklat ni
Ingatkan die godek hp skrin sentuhnya itu, haha!
Tengok2 die pun tgh senyum2 jugak...
Haha, layan perasaan nampak, bang! =p

Tetibe dah lepas kantoi MamaZN nampak die senyum2 sendrik
Dan-dan dia cakap,
Suka la tgk Zara ni.. lemah lembut, manja, kuat merajuk, tp comel

Ouwh,
Hatiku tersentap seketika, huhu!
Memuji pompuan lain di depan gwe!!!
Dan-dan jugak MamaZN balas,
Suka gak kat Amir ni
Romantik, ayat cair, bertanggungjawab, amik berat, PANDAI PUJUK
Hahaha..! Saje bold kan yang itu =D


Ha.... Tau pun terdiam ye bang..?!
Hihihihiiih...!

9 comments:

CaDLyNN berkata...

mule2 tak layan cite ni..last2 sangkut..ahhhaaa....sweet sangat zara n amir..suke!

MamaYatie berkata...

hahaa..masing2 layan perasan..

MrS. F!zA berkata...

hhahha..main sindir2 lak..kitorg berdua pon layan gak..ekekeke

Salina@IbuAqil berkata...

Hik3!!!
Ni kira soal jawab suami isteri ala2 merajuk ngada2 gitu.. ;p

sue zainun berkata...

hahaha sabor jelah kan..kikiki..kalau sue pon sentap gak bila en somi puji girl lain tp kejap je la kan..
adegan tipu semua tu dalam TV..wakakaka

mummy_ayu berkata...

Ayu tgk setengah jer.. sbb time tu la cik abang Ayu balik keja plka..so kena kuar gie amik dia..

ADEEYA berkata...

Hahahaa. Me pun suka tengok Zara dgn Amir. :D

mama_umar_maryam berkata...

zt tertggal lah nk tgk episod las nih,mmg ala2 comel gitu citernyer

wan nurul hezrina berkata...

ada 2 episod sebelum episod akhir nurul tertinggal.suka ngan pasangan nie.nampak serasi=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...