15 Mac 2012

Okeh, Saya Mengaku... SAYA TAK TAHAN!

Cuba la bayangkan...
Kalu anak2 dah besar, dapat masuk sekolah asrama
Pastu dapat masuk U
Dalam Malaysia ok lagi, kalu oversea?
Tu blum kalu anak2 dah dapat keje
Pastu kawen plak...
Pastu jarang2 plak balik umah, jenguk mak ayah

RINDUNYA...!!!!!
Tak dapat tahan MamaZN dibuatnya, huhu!


Semalam Zakwan ikut Atok & Nenek
Tido umah Aunty Wawa kat Presint 14, Putrajaya nun
Ni baru sehari semalam
Mama dah rindu sangat2...
Tapi disebabkan Atok & Nenek pun dah lama tak main ngan Zakwan
Makanya, MamaZN pun benarkan la jugak Zakwan pegi
Kalu halang pun, Zakwan akan ikut jugak
Nak gi jenjalan kot, budak mana yang taknak, huhu!
Lagipun nanti ada Aunty Wawa & Uncle Najjib
Lagi la Zakwan seronok reramai kat sana
PapaZN pun terpaksa rela jek bagi izin kat anak bujang sorang tu

Boleh je kalu nak pi amik malam semalam
Tapi tu la...
Karang dibuatnya dia meraung takmo ikut balik
Naya je...

Camni rupanya rasa dia kan..?
Rindu yang tak tertahan2, huhu!
Sedih jek...
Setiap masa terkenangkan Zakwan
Tengah buat apa, makan apa, tido dgn sapa...
Setiap masa terbayangkan Zakwan
Adoi, ni baru sehari
Kalu lama2 camne? Uwaaa...! Nanti2 la pikir!



Zakwan, cepat la balik!
Mama tak tau nak marah sapa dah ni, huhu!
Rindu nak gado2 manja ngan Zakwan!!!


p/s:
Eima, kite dah dpt rasa apa yg awak rasa... ;(

11 comments:

@e_da berkata...

kalau sy paling tak tahan time nak tido.. terpandang-pandang terdengar-dengar suara dia nanti.. ohh mmg tak sanggup berjauhan dgn anak

mama rifQy berkata...

mmg tak keruan jadinye kalo anak xde kat sisi kan??wpon anak g umah mak je ponn...ttp ingat!!

lia berkata...

ayat aku & fallah slalunyer apa tau?

'nak amik Amsyar? boleh tp bwk kami skali'

kui3...

bkn kedekut anak tp kami laki-bini lak nnt meraung2 rindu... x sanggup woooo

mummy_ayu berkata...

ye la....kalu Ayu pun confirm tak tahan...ngan Iris tak pernah tido tak sama..ngan Ian pernah 2 kali..sekali kena gie kursus..time tu Ian 1 tahun lebih..4 malam...1 hari..5,6 kali Ayu cal..kadang2 sampai nangis..sbb windu tapi Ian ok jer..kali kedua pun..1 minggu gak..time tu pregnantkan Iris...kena gie kursus BTN..pun sama..windu sgt..

psst..kalu ngan Daddy..tak pe..tapi ngan anak2..memang tak tahan.

MrS. F!zA berkata...

alahai touching nya nad..hehe kita pn jnis cm gini gak..kalo tk nmpk dpn mata merindui aje..kalo ada nk dimarah je..hehhe..stkt ni berpisah mlm sbb kursus je..sja ikut org belum lg lah..tk sggup mak..

syawalsimpsons berkata...

kan...sue baru baca...dah terPK macam eima pulak..mmm..tak pe..nnt wawan balik gado2 manja tau...sabar ye...tak pon mai la sini...

Izan berkata...

Syian nyer dia... hehehehe... memanglah camtu.. kalu anak dah bertambah lebih dari 2 orang.. confirm.. rasa itu akan hilang sikit demi sedikit.. tapi tidak ler luper terus... rindu sentiasa di hati... tapi kena belajar untuk melepaskan mereka bila semakin dewasa...huhuhuhuhuhu... :)

Sidratul Muntaha berkata...

aku ari2 memangis sbb setot gi sekolah
sepanjng 2 bulan pntang tu
seminggu sekali jer dpt jumpa dia
dai blik tinggal dgn babah dia akt batu caves
aku plak dok la kat meru dgn parents
sebak weih
sebak

mummY daniSha berkata...

salam kenal =)
huhu..sy pun pernah rasa..sunyi sepi je rumah...kalau danisha ada,riuh rendah...bile x de...haaiiilaa sepinye rase =p

wan nurul hezrina berkata...

mmg.kalau bleh naka anak2 semua ada.biarlah gaduh2 manjapun=)mcm merah bila ada dok balah bila takda kejappun terasa.

ch@ berkata...

hahahaaa. sabar je la mama ye, nnt abg zack blk. kita yg kerja ni pun kak, hari2 tinggal anak kt pengasuh, rindu gila. walaupun bila dh blk jd tarzan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...