19 Mac 2012

Member Lama | 2 Tahun Kot Tak Jumpa!!

Sabtu baru ni
MamaZN n famili pi Wangsa Maju
Melawat rumah yang disewakan kat Seksyen 4
Sambil2 tu melawat anak buah baru
Selamat lahir ke dunia Muhammad Faiq Rifqi! :)
Ni anak sepupu MamaZN
Baru lahir 15/3/2012
To my sis, Ana ~ Selamat Berpantang! :)

Alang2 dah sampai Wangsa Maju
MamaZN calling member lama utk sessi jejak kasih ;)
Lama giler tak jumpa!
Dekat 2 tahun kot!

Lepas PapaZN abeskan keje2 me'repair' apa yang patut
Kami zass trus ke Alpha Angle
Dan akhirnya bertemu juga dgn member kesayangan ni!
Mama Mawaddah & Muaz ~ Ummi Hajar Aisyah Ramlee!
(siap nama penuh ni Mi, haha!)
Rindu gilerrrrrrrrrrrrrrr...!!!!! ^_^

Sessi yang paling best bile berjejak kasih ni
Adalah sessi bergossip! Haha!
Hubby Ummi melayan anak2 nya
PapaZN plak melayan Zakwan
MamaZN & Ummi ~ chitchat aka bergossip!
Wakaka! :D
Lama tak jumpa, macam2 citer MamaZN dapat
Ye la, MamaZN memang dah lost contact dah ngan member2 se-UTM
Hehe
Yang ada masih ber contact pun bape kerat la sangat ;p
Tu pun melalui FB & blog

Port menyembang ~ kat food court yang bising!

Tu tak abes lagi bergossip tu
Sambung plak kat tempat lain, haha!
Ummi n hubby ajak pi makan the best cendol in town
Katanya dah banyak kali kuar kat suratkhabar
Pastu penah gak kuar kat Jalan2 Cari Makan TV3
Dan tempatnya adalah...
Restoran Wahab's
The Best Cendol in Town

Nak review pasal tmpt ni..?
Nanti2 la.. Next entry kot
Hehe...
Apa2pun, TQ Incik Asra sbb sudi bayarkan bil makan2 :)

Masing2 dengan anak2
Dua2 sepasang
Masa ni ada yang dah ngantuk sangat2 tp tahan mata (Zakwan)
Ada yang meragam nak susu (Baby Nayli)
Ada yang dah siap tido dah pun (Muaz)
Dan tak kurang jugak yang maintain aktif lagi, hehe (Mawaddah)

Memang tak puas menyembang
Dengan nak melayan kerenah anak2 lagi, adeyh!
Pasni jemput datang umah je la Mi
Biar budak2 ni main mainan Zakwan tu
Senyap la depa, hehe


p/s :
Thanks Mi, sbb sudi jumpa kite
Lenkali kita jumpa2 lagi ek
Next plan ~ Ikan Bakar okeh!
^_^

3 comments:

mummY daniSha berkata...

besnye jumpe kawan2 lama kan..bff semua jauh2 huhu..

mama rifQy berkata...

sonot kan kalo jumpe kwn2 lama!!

eima berkata...

sesekali jumpa kawan lama pun besh kan .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...