16 Mac 2012

Masak2 | Guna Tepung Campuran AJAIB! :)

Aritu terjebak dgn iklan kat FB
Ada akak jual mix utk buat Kek Coklat Kukus ni
Just tambah air, telur ngan minyak je
Pastu trus kukus
Nampak cam mudah jek
Tu yang saje2 beli n cube buat


Tengok2..!
Sudu sape tu..?!
Kek baru kluar dr periuk kukus, masih panas lagi
Dah ada yg get ready dah, hehe


Jeng, jeng, jeng..!
Ni la budaknye!
Tak menyempat2! :)


Sangat gebu!
Sangat moist!
Sangat sedap!
Sangat mudah nak buat!
Sangat cepat plak abes, huhu!

MamaZN beli drp kak Sara Russly
1 peket 500gram RM10
Tapi bila kukus, bleh dpt dalam 1kg punya kek
Tu pun tak cukup!
Zakwan sorang je abeskan
Kene beli lagi ni, hehe


8 comments:

~diAhOntHeblOg~ berkata...

nak try jugak la...

syawalsimpsons berkata...

kikikikiki.....macam sedap tu...nak sikit abg zack...suap la aunty soya

cik chinta berkata...

kaler pon menawan, rase apetahhhh lagik. slrupyy

Falsya berkata...

sedapnye lahai..faveret betul kek coklat nieh..

MRS. K berkata...

wah.. boleh try beli ni

ch@ berkata...

kena tunggu pengukus sampai dulu. hahaaa. ah tgk pun dah tergoda. haih!

sue zainun berkata...

kukus je ye?hoho kena try nih..

wan nurul hezrina berkata...

kek kalu kukus mmg rasadia lagi sodap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...