06 Mac 2012

Lena Diulit Sejuk Ekon, Hehe...

Semalam dah kasik warm-up sket
Dengan gambar Baby Nayli masa tengah berjaga
Kali ni meh nak share
Gambar Baby Nayli masa tengah tido
^_~

MamaZN sempat snap
Masa on da way balik dr pi kenduri
Sabtu lepas
Dalam perjalanan tido sesaje
Almaklum, sejuk ekon kete, hehe

Inila dia...
Kalu dari kecik tak berbedung
;)


Ini plak masa nak pegi kenduri
Masa balik, masa pegi tido jek memanjang
Masa kat kenduri kawen tu pun tido jugak
Tak celik langsung
Speaker punye kuat kat kenduri tu pun
Baby Nayli bo layan
Tido lagi best, haha!

Mata nampak kecik je masa ni
Comey jek! :)

Okeh, dah beradu dah puteri ni ;)

10 comments:

♥ Elin ♥ berkata...

gerammm!!!!!! comel sgt..mehh aunty nakkk ciuummmmm..muaaahh..

eima berkata...

baby girl mmg senang handle kan .. ..
tido senang semua senang tak dak sesusah hati pun .....

amiey lee berkata...

huaaa nak cium2 dia..tomeyyyyy....pipi tu gedebushhh tul

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alahaiii..tomei tomei tol nayli ni//paling suka 1st pic tuh..ni yg rasa nk baby girl sorang lg ni..ekekekekke

~diAhOntHeblOg~ berkata...

haha..bukan main syiok tido..siap tgn keatas tunjuk tiak!! gerammm nye

kayyana berkata...

eee.. geramnyer tgk die kak nad.. nak cubit je pipi die tuh.. tembamnyer.. tak nampak leher dah

Imaan09 berkata...

amboihh si tembumm t..dah mcm kt obersee pulak kan..

mamalieyna berkata...

geram tgk puteri sorang ni...bumbum sangat~ comellaaa...

Salina@IbuAqil berkata...

Alolololo!!
Comelnya dik..
Rasa nak picit2 pp dia.. ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

geramnya tgk baby nayli ni..
comey sangat..

bdk2 mmg suka tido dalam kereta sbb sejuk kena ekon, sama la mcm anak2 k.eija kalau dapat ekon kereta mmg lena tido..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...