20 Mac 2012

IN PURPLE @ Jusco AEON Bukit Tinggi ^_^

Sabtu aritu
Kami cadang nak bawak Zakwan pi tgk Seefood
Jadiknya, kami cadang nak pi tgk kt Jusco AEON Bukit Tinggi
Sebab lepas tu nak pi sambung soping2 kat GM Klang plak, hehe
Tapi show paling awal pukul 2.20ptg
Lambat sangat!
Lagipun kami dah sampai kul 10pg
Pintu Jusco pun tak bukak lagi, haha!
Lama kot nak tunggu sampai kul 2 ptg tu, huhu!

Jadiknya...
Jalan2 jek la kt Jusco
Sambil2 cuci2 mata
Sambil2 tengok mana2e yang berkenan di hati
Almaklum Jusco tengah sale
Tmpt2 lain pun ada sale gak, hehe
Best!

Owh, tema kami 1 famili ~ PURPLE! :)

My ensem boboiboy! ;)

Abaikan terover sengih itu, haha! :D

Baby Nayli dr awal sampai dah balik asik tido jek! :)

PapaZN watpe tu..? ;)

@ Padini Concept Store
Gendong Baby Nayli
Sambil tangan belek2 apa yg berkenan
Hehe
Dapat la sehelai baju PapaZN ;)

Posing2 kat sini, hehe...

PapaZN pun nak posing2 kat sini ;)

Sini pun boleh.. Haha!
Layankan aje apa Zakwan nak :)

Zakwan telah berjaya meng'pow' PapaZN
Ades!

Lebih kaki dari krusi stroller
Zakwan, Zakwan...

Beli apa?
Hehehe...
Ada la beli
Belt utk MamaZN
1 Tshirt berkolar utk PapaZN
Tshirt lagi utk PapaZN 3=RM50
Boxer PapaZN

Sume utk PapaZN
Sebab PapaZN dah lama tak soping2
Baby Nayli punya MamaZN carik kt GM Klang
Belikan dress hehe
Kata gegurl ;)
Pastu nak carik romper utk Hakeem anak Mamalieyna skali
Sambil2 menyelam minum air la ni
Hehe
Untuk Zakwan?
Takde... Sbb MamaZN blanje tgk Seefood jek ;)

16 comments:

lia berkata...

papa ZN tgh berasap ek?
hu3 sama la papa Amsyar tu

MRS. K berkata...

eh baju abg zack sebijik cam hadif punye.. ngeee

eima berkata...

aku dulu mmg sedondon sokmo klu kuar tp sejak ade baby ni belum lagi cari bj2 sedondon .... cam Mrs.K kat kain sekayu..


jeles jeles....

Nana berkata...

suka baju nad tu
dress kan?
bli katne?hehee

syawalsimpsons berkata...

bestnyer jenjalan kan...

zura_habib berkata...

kami pun suka purple..cantik

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

sendondon semuanya...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@lia

berasap la, pe lagi, huhu! ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MRS. K

beli kat reject shop kan? hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

tambah baju si kecik je eima..
yg bertiga dah ada sedondon, tggl yg kecik je blum ada..kami gitu le jugak ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Nana

beli online jek
actually tu baju utk menyusukan budak
tp bleh je yg tak menyusu pun pakai, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

best, sue..kalu dpt soping2 lagi best, haha!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@zura_habib

tu la..tp susah nak carik utk boboiboy kaler ni
pilihan terhad, huhu!

MrS. F!zA berkata...

eh dhlama tk p jusco bkt tggi..kt sna bestttt sgt..ntilah nk ajak cikgu tu..

MamaYatie berkata...

hari tu akak pun jejak jugak GM buat pertama kalinya..lepas baca n3 nad yg lepas..perghh...tak leh tahan dengan godaan bila masuk dlm tur

p/s papa dia org muntah2 pas pekena steamboat tu rasanya sbb kepala pening,tido tak cukup since dia keja malam hari jumaat lepas..hari sabtu siang jaga 3 budak kenit,akak keja..huhu

mama rifQy berkata...

eh eh..Dres yang baby nayli pakai same mcm dress yang opis kite jual laaa..heehhe..sgt chumel..sbb xde gegurl..kalo ade, wajib la rembat!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...