12 Mac 2012

Hadiah Kak G Untuk Baby Nayli ;)

Walaupun usia Baby Nayli dah menginjak ke 2 bulan
Dan tak lama lagi nak 3 bulan dah pun
Tapi rezeki nya tak putus2 dapat hadiah ;)
Alhamdulillah

Minggu lepas
MamaZN dpt bungkusan kurier
Tak sangka plak dalamnya hadiah untuk Baby Nayli
Sebab ingatkan hadiah contest menang kat mana2 ke
Hahaha! Perasan! =p
Dah bukak baru teringat nak tgk balik kat sender's name
Owh, Kak Gie rupanya!
Patutla sebelum ni Kak Gie ada mintak address ;)
Buat susah2 je...
Apa2 pun, thanks banyak2 Kak Gie!

Baby Nayli dah selamat mencuba dress baru, hehe
Padahal, maknye yang lebih! Wakaka! =D
Saiz baju 6-12mths
Tapi OK la pada Baby Nayli
Dah bleh start pakai dah ni, hehe...
Comey jek!



Selain dress ada FM dan keychain ole2 dr Sarawak
Suke sangat!
Dapat tambah koleksi, hehe...


Last but not least
Abang Zack pun nak interprem!
Abang Zack kata,
'Mama ni, asek amik gambar baby jek'

Yela, yela... ^_^

10 comments:

mama rifQy berkata...

wahh..santek baju nayli!!!

sue zainun berkata...

hehe abg pon nak interprem sebelah Nayli gak..haha bolehlah..

*∽ IZAN ∽* berkata...

alhamdulillahh.. murah rezeki Nayli!!

lebatnya rambut nayli.. jelesss la auntie tengokk. rambut Dhiya alahaii seciputttttttttttttttttt jek uhuhuh

mummy_ayu berkata...

comel.....sama la ngan AYu dulu, tecik2 dah pakaikan gown.excited.

mamalieyna berkata...

cantik betul...ni yg jeles ni ada bby girl..hee~

komen n3 bawah...iyeee...dh tumbuh gigi?..mmg maha suci Allah, terlebih kalsium tu..hehe~

~diAhOntHeblOg~ berkata...

Wah best dpt ole2!! Nayli da makin comel,,,

Nana berkata...

ala sweetnye dress nayli!

wan nurul hezrina berkata...

lawanya dress=)sesuai ngan nayli

Gieyana berkata...

Cute! Dh dpt yer..syukur...nmpak bsar sket kan..6t dh besar Nayli leh gak pakai ngan legging..:P

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah bestnye dapat hadiah
murah rezeki baby nayli..

comey sgt baby nayli dgn dress baru nya tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...