23 Mac 2012

GOLD COAST MORIB | Tunggu Kami, Yeeehaa! :D

Insya-Allah
Dengan izin Allah
Kejap lagi kami akan bertolak ke sini
Gold Coast Morib
^_____^
Moga segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar
(Tak sabar! =p)

Kiranya ini Cuti2 Malaysia pertama kami untuk 2012
Walaupun dekat dan kejap
Tapi amat bermakna buat kami
Sebab 1st time kami bercuti ber-4
:D

Tengok pool nya pun dah eksaited ni, haha!

Memang short vacation
2D1N
Janji dapat tenangkan fikiran (harap2 la)
Dan yang pasti buat Zakwan hepi

So, arini ada 1 jek la entry kat SuperHero Mama ni
Tengok la karang
Kalu ada wifi, bleh la pinjam hp skrin sentuh PapaZN jap
Buat update blog, just to say hi from Gold Coast Morib... hehe
Nanti balik cuti2 MamaZN citer best ke dak, ok! :)


Owh ye..!
Yang teka betul MamaZN pi mana adalah Mrs K!
Tahniah! :)
Nanti kasi alamat kat nadyaewani@gmail.com ek!
Takpun PM kat FB pun bleh ^_^


p/s:
Have a nice weekend uols!
Minggu depan jumpa balik ek!
^_~

17 comments:

MRS. K berkata...

hehehe.. kite cam dah agak dah nak pegi situ.. beli kupon kat deal ker yang?

Zana Adieyza berkata...

GCMR mmg best sesgt!! zana rasa nak pergi lagi jer... syokkkkkkkkk...

selamat bercuti sis!

Nana berkata...

nad nant g makan seafood sedap2 petu kasi review kita nak g cr seafood sedap ni ehhehe
org kata seview sefood sedap kt bagan lalang ni dengan lg satu seri bayu/wak lan ikan bakar

syawalsimpsons berkata...

bestnyer...nak ikut duduk dalam beg..kikii

Wanita Mutalib berkata...

ai like short vacation!!
rasa nak buat lagik..
macam menarik aje tempat mamaZN gi heee :))

*WINK WINK*

mom.4.two berkata...

best2..pool die besar dan meriah!!bape harga per nite?

~diAhOntHeblOg~ berkata...

vavava..berjalan lagiiiiiiii

lia berkata...

seyes pool nyer wat aku pon terasa nak mandi he3

eT berkata...

nk itutttt!!!!

hafeez.halim berkata...

kalu aku free weekend nie leh dah g sane shoot korg pnye outdoor.. tp aperkan daya ada tugas.. huhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah siyes tgk gambar tu menarik sgt..
kami x pernah smpai sini lagi..
teringin gak nak g ..

happy holidays Nad..:)

mummY daniSha berkata...

macam best je..nanti bgtau best ke x eh =)

kayyana berkata...

nampaknye salah tekaan saya... hehehe.. takpe nnt saya cube lg

MamaYatie berkata...

happy holiday Nad!!

ADEEYA berkata...

Have a nice holidays ! :)

Myra Jay berkata...

Nanti update cite di sana ye, :)macam best je.. :D

amiey lee berkata...

wahh exciteddd tgk gmbar nih..
mengira bulan nih :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...