27 Mac 2012

GOLD COAST MORIB | Splash Fun Time! Yezzzaa!! =D

Hehehehe...

Kali ni MamaZN citer pasal berjimba2 @ water theme park nye pulak
Ni la saat2 yang dinanti2kan oleh si anak bujang
Dan jugak si bapak anak bujang, haha!
Kemain hepi!
Baby Nayli gak rileks jek tido
Cam penat sungguh! :)

Untuk water theme park ni
Admission fee nya
RM30 utk dewasa
RM15 utk kanak2 (umur 2thn ~ 12thn kalu tak silap)

Disebabkan rate bilik yang MamaZN book tu
Dah inclusive admission fee utk theme park ni
Jadiknya
Hanya tambah RM15 sahaja la utk si Zakwan

Tag yang dia bagi ni
Boleh digunakan sepanjang kita dok hotel tu
Macam kami ni check-in kul 3ptg Jumaat
Maknanya bleh guna sampai Sabtu sblm check-out kul 12
Yang penting jangan kasik koyak tag ni
Kalu koyak maknanya kene beli lain, huhu!


Sebab gambar banyak sangat
MamaZN compile kan je la ek
Kang letak satu persatu
Malas plak korang nak scroll ke bawah, hhehe...
Kalu camni save sket =p

Elok lepas solat Asar
Kami pun turun bawah
Zakwan paling eksaited!
Sampai kul 3ptg tu dah siap2 pakai baju mandi dah, hehe
Padahal PapaZN dah bgtau nak turun lepas Asar


Baby Nayli terpaksa diangkut jugak
Walaupun tgh lena tido, huhu!
Sampai kat bawah pun tido sesaje
MamaZN terpaksa la jaga Baby Nayli
Tak dapat join skali, huhu!
Takpe2, esok masih ada
Kasik peluang PapaZN berendam dulu ngan Zakwan ;)


Jeles giler tgk PapaZN berendam main air ngan Zakwan
MamaZN kene jaga Baby Nayli
Pastu jadik tukang amik gambo Zakwan & PapaZN jek la, huhu!
Tapi takpe...
Suka tengok Zakwan hepi


Zakwan ni jenis yang berani jugak rupanya
Sume jenis slide die nak cuba
Termasuk yang paling tinggi kat situ
PapaZN plak yang seriau, hehe
Naseb baik slide yang paling tinggi tu ditutup sementara
Kalu idak, terpaksa la PapaZN temankan Zakwan ;)




Ni plak aktiviti MamaZN dengan Baby Nayli
Huhu!
Tido jek..!
Pastu dengar bising2 baru terpisat2 bangun
Cepat la Baby Nayli besar
Boleh kita berendam sesama ngan Papa & Abang Zack! =p


Esoknya
Lepas breakfast
Kami pi berendam lagi, hehe
Kali ni PapaZN kasi chance kat MamaZN plak merasa, haha!
PapaZN jaga Baby Nayli
MamaZN dah siap2 susukan Baby Nayli sampai dia puas
^_^


Gambar MamaZN banyak kene reject la, huhu!
Banyak tak cantek la PapaZN snap, haha!
Papa, Papa..
Marah sebab kene jaga Baby Nayli kot ek? =p
Dah la gambar banyak kene reject
Pastu elok nak main segala macam slide
Bateri kamera plak abes....!!!!
Sabo je la, huhu!

Dah lepas mandi manda kat kolam
Balik bilik
PapaZN layan Zakwan berendam kat jakuzi plak
Jeles lagi MamaZN!
Sebab MamaZN kene siapkan Baby Nayli
Tensi, tensi!

Siap berbuih2 bagai
Sampaikan lagi 15minit nak check-out
Zakwan tak abes berendam lagi
Sampai jari2 sume dah kecut2
Zakwan, Zakwan...

Nanti2 kita dtg lagi la ek
Tunggu Baby Nayli besar dulu ;)


14 comments:

Wanita Mutalib berkata...

nak pergi!!!!!!! :p

amiey lee berkata...

eh nad dh ke sini...kita ada booking pakai voucher ritu..tapi kita booking bulan 6 nnti..skrg tak leh la nak pegi..sbb bulan 4 nak g kk dulu...

leh tgk gmbar2 nad..amik mood heeee
nmpak besttt aja..tak rugi la kan kita dh beli voucher tu :p

mama tisya berkata...

ooo bole guna smp check out ek..janji tk koyak..best la kalo camtu...lpstu bole berendam lg dlm jakuzi..best2

Masya berkata...

wahh bestnya dekat jer ni dengan rumah saya.. tp tak berkesempatan lagi nak pg huhuhuhu....

Pn. Sheila@CC berkata...

wow... bestnyer... xpuas main air kat pool sambung main buih kat bilik lak er.. hehe

lia berkata...

wahhhh fun habes la... dan nmpk papaZN pon have a really good time with Zakuan...

nad, mandi buih kat jakuzi tu best sungguh he3

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

seronoknya....nak jugak ...

syawalsimpsons berkata...

mmg have fun la nad...bestnyer..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Wah srnoknye..
Oh kena bayar ye nak masuk water theme park dia tu..patutla cantik sgt water theme park dia..

mmg nmpk happy sgt Zakwan dapat mandi, syok tgk dia mandi jakuzi tu..

rasa teringin sgt nak g sana jugak..huhu

ADEEYA berkata...

Wahhhh seronoknyaaa ♪┏(・o・)┛♪┗ ( ・o・) ┓♪┏ ( ) ┛♪┗ (・o・ ) ┓♪┏(・o・)┛♪.

eB ezrin berkata...

biler bb nayli nk jumper abg aed nih? ;p

ch@ berkata...

woah, rasanya gambar last tu yg paling best. dlm tab mandi je hah. meriah sungguh!

Nana berkata...

hohoho bes giler ok
esp part mandi buih ahhahaa

eima berkata...

bab buih tu besh ...huuuyoooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...